Modni suvenir

Jennifer Aniston prije 20 godina uzela Monicinu haljinu sa seta Prijatelja, sad ju je odjenula - i izgleda savršeno

Najpoznatija Prijateljica ovih je dana priznala da je svojedobno sa seta kultnog serijala uzela haljinu koju je u njemu nosila Courteney Cox i od tada joj je omiljeni komad za ljetne dane.

Ono što je u modnom smislu danas vojvotkinja Kate Middleton, prije dvadeset godina bile su Rachel Green, Monica Geller i Phoebe Buffay, glavne protagonistice sitcoma Friends. Što god da su tri prijateljice odjenule u serijalu, preko noći je postao trend. Stoga ne čudi da su fanovi Prijatelja bili oduševljeni kad je Jennifer Aniston nedavno na Instagramu osvanula u midi haljini s crno -bijelim uzorkom koju je prije dvadeset godina uzela sa seta serijala. Glumica je haljinu odjenula za posjet svom osobnom frizeru Chrisu McMillianu koji se fotkom pohvalio na društvenim mrežama i izazvao pravu pomutnju među obožavateljima Prijatelja.

Mnogi su prepoznali da je riječ o haljini koju je u serijalu nosila Monica, odnosno glumica Courteney Cox, te ih je posebno oduševila činjenica da ju u svom ormaru već godinama čuva Jennifer Aniston.

Jennifer je već prije priznala da je taj komad odjeće toliko obožavala dok je snimala Prijatelje da ju je morala zadržati za uspomenu.

"Bila sam ljubomorna što ju je dobila Monica, a ne Rachel i sjećam se da sam joj odmah rekla kako ću je uzeti kad prestanemo snimati serijal. Haljinu još uvijek nosim i super mi stoji. Ima sitne cvjetiće s crnim čipkastim V-izrezom i blagim volanima na rukavu što je uvijek u trendu", opisala je Anistonica baš ovu haljinu u jednom intervju prije godine dana, kada su se ona i Courtney Cox za HBO-ov specijalac okupile s ostatkom glumačke ekipe: Lisom Kudrow, Matthewom Perryjem, Davidom Schwimmerom i Mattom LeBlancom.

image

Slavni Prijatelji na početku emitiranja danas kultne serije.

THE HOLLYWOOD ARCHIVE/HOLLYWOOD ARCHIVE/PROFIMEDIA

Sada već čuvenu haljinicu Cox je prvi put odjenula 2002. u 22. epizodi osme sezone ove planetarno popularne serije koja se snimala čitavo jedno desetljeće, od 1994. do 2004., a ona i Jennifer do današnjih su dana ostale bliske frendice.

Čitajte i: TAJNA SAVRŠENE KOSE JENNIFER ANISTON! ZBOG ČETKE OD 50 DOLARA GLUMICA JE UVIJEK BESPRIJEKORNA

Linker
19. travanj 2024 11:23