BLAYZENPHOTOS/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
DRUGA META

Jednostavno ga ne podnosi! Valentinovo iz noćne more u brakorazvodnoj parnici desetljeća

Američki reper Kanye West koji se potpisuje umjetničkim imenom Ye sad se fokusirao mlađahnog komičara Petea Davidsona, novog partnera svoje bivše Kim Kardashian.

Američki reper Kanye West koji se potpisuje umjetničkim imenom Ye sad se fokusirao mlađahnog komičara Petea Davidsona, novog partnera svoje bivše Kim Kardashian.

Poslao mu je jedanaest privatnih, krajnje dobronamjernih poruka, a njima se sad naslađuje cijeli svijet. Riječ je dakako o nastavku verbalnog rata u brakorazvodnoj parnici desetljeća između američkog repera Kanyea Westa (44) i Kim Kardashian (41) u kojem se posljednjih mjeseci ne biraju riječi, a više čini se niti povodi.

image

Kim Kardashian i Pete Davidson počastili su se romantičnom večerom u bruklinškom restoranu Lilia za Valentinovo

BLAYZENPHOTOS/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Čitajte i: Teške riječi i insinuacije! Misle li Kim i Ye uopće na dobrobit svoje djece?

Superosjetljivi radari Kanyea Westa sad su problem locirali u mlađahnom 28-godišnjem američkom komičaru Peteu Davidsonu, kojeg West po samo njemu poznatoj logici smatra uljezom u vlastitoj kući, iz koje je usput davno iselio. A nedavno se preselio u njezino susjedstvo kako bi bio što bliže svojoj obožavanoj djeci, čija mu je dobrobit barem deklarativno na prvom mjestu.

Što se k vragu događa, glava mi se raspada..., ti stihovi kultnih zagrebačkih rokera iz grupe Psihomodopop možda najbolje opisuju novonastalu situaciju i okolnosti u kojima cijeli medijski svijet zahvaljujući Westovom sumanutom ponašanju čeprka po crijevima i utrobi njihove intime.

image

Djeca North, Saint, Psalm i Chicago West u nedjelju su prisustvovala očevoj misi u Los Angelesu

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Sada je i službeno: Pete Davidson prvi put nakon tri mjeseca javno nazvao Kim svojom djevojkom

Što je još nevjerojatnije to radi čovjek koji je prošlog tjedna poludio jer je Kim Kardashian otvorila zajednički Tik Tok račun za sebe i njihovu najstariju kćer North West na kojem 11-godišnja djevojka na pragu adolescencije pod roditeljskim nadzorom objavljuje svoje video uratke. Nju to silno veseli, a njezinog oca silno živcira, pa je zbog toga posegnuo za prekomjernom upotrebom sile u javnom blaćenju i sramoćenju njezine majke i svoje bivše supruge.

I ovaj put je taktika ista, samo je meta druga: na red je ne birajući riječi pozvao Petea Davidsona koji mu je napisao da nikada, ali baš nikada neće stajati na putu između njega i njegove djece. "Kako vas dvoje odgajate svoje četvero djece to je vaš posao, a ne moj. Nadam se da će jednog dana biti moguće da se svi zajedno nađemo i prijateljski družimo", napisao je Davidson u privatnoj poruci slavnom reperu. Na to mu je ovaj odgovorio javno porukom "Ti nikada nećeš susresti moju djecu" ispod slike na kojoj glazbenik Machine Gun Kelly kokicama hrani Petea koji pritom kleči na trosjedu samo u gaćama.

image

Kanye West i Julia Fox na pariškom tjednu mode Haute Couture Fashion Week

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Kim Kardashian šokirala novim ljubavnikom: Mogu li bogatašica i mlađahni komičar uspjeti?

No, prijateljska kućna zafrkancija očito u sitne sate nije jedina razbjesnila Westa. Jako ga smeta i tetovaža Hillary Clinton koju si je Davidson nacrtao, a trenutačno je želi ukloniti sa svih ostalih stotinjak tetovaža kojima si je ukrasio tijelo.

"Pogledajte tog k..vinog sina. Baš me zanima hoće li mi ugasiti Instagram račun zbog vrijeđanja bivšeg Clintoničinog dečka", napisao je West i nastavio još žešće: "Pa tko je ovdje lud?! To smeće smrdi i mora ga se izbaciti iz kuće."

Pritom je potvrdio da stoji iza svega što je napisao, jer se uslikao s crnom kapuljačom navučenom preko lica i porukom: "Moj račun nije hakiran" ispod koje je napisao i datum objave 13. veljače 2022. godine.

image

Američki reper Kanye West boluje od bipolarnog aktivnog poremećaja u kojem se manične epizode smjenjuju s depresivnim

MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Razvod vrijedan 2,2 milijarde dolara: Kim Kardashian zaradit će i na krahu četvrtog braka

Nakon toga je kreativnom direktoru televizijskog showa Saturday Night Live u kojem Davidson redovito nastupa ponudio dvostruki iznos od onog kojeg dobiva da više ne mora raditi s njim. Potom je objavio da njegova djeca North, Saint, Psalm i Chicago stižu na njegovu nedjeljnu misu u Los Angelesu, a na kraju se sjetio i svoje društvene odgovornosti, pa je kao influencr s više od 50 milijuna pratitelja svim vjenčanim parovima poslao poruku nade. "Nema vremena za opuštanje, svojim najdražima morate uvijek pokazivati koliko ih volite i poštujete", napisao je slavni glazbenik.

Ljepši i poučniji savjet za Valentinovo nisu mogli dobiti, šteta je samo što ga se i njegov autor - ne pridržava.

Čitajte i: Tajni recept zavođenja Petea Davidsona: Što to brojne slavne ljepotice vide u šarmu ovog problematičnog frajera?

Linker
26. travanj 2024 01:15