Napokon sretna

Jednoj od najljepših žena vratio se osmijeh nakon teškog perioda: Jeste li ikada vidjeli ovako preslatke obraščiće!

Olivia Munn sa suprugom Johnom Mulaneyom nedavno je boravila kod prijatelja na Floridi. Njezin obiteljski album s kratkog odmora najbolji je dokaz da se izvukla iz postporođajne depresije.

Zvijezda filmskih hitova X-Men Apokalipsa i The Newsroom Olivia Munn već danima uveseljava njezinih dva milijuna pratitelja na društvenim mrežama fotografijama svoje male obitelji. Lijepa glumica i njezin dečko, komičar John Mulaney, prošli su tjedan bili gosti bivšeg bejzbolaša Nicka Swishera i njegove supruge JoAnne Garcia Swisher koji žive u Tampi na Floridi, a sa sobom su poveli petomjesečnog sinčića Malcolma.

Sretni roditelji na Instagramu su podijelili fotografije sa svog provoda na Floridi na kojima je glavna zvijezda preslatki dječačić.

"Jeste li ikada vidjeli ovakve obrašćiče. Moj Malcolm izgleda poput zvona za kuhanje", napisala je Olivia uz fotke svog sinčića, koje su nasmijale njezine obožavatelje.

image

Maleni Malcolm uskoro će napuniti šest mjeseci.

Instagram

Čitajte i: Ozbiljno bolesna: Jedna od najljepših žena na svijetu još uvijek ne može doći sebI

I prije nego što je sa svoja dva dečka otputovala na Floridu glumica je objavila nekoliko simpatičnih fotografija punašnog Malcolma koje su također izazvale hrpu oduševljenih komentara. Glavni razlog tomu je Olivijina nedavna borba s depresijom zbog koje su mjesecima mnogi bili duboko zabrinuti za njezino mentalno zdravlje.

image

Glumica i komičar konačno mogu uživati u roditeljstvu.

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Podsjetimo, od početka ove godine 41-godišnjakinja je u nekoliko navrata izjavila da je tjeskobna i anksiozna što su jedni od simptoma postporođajne despresije. Prema vlastitom priznanju nije mogla dojiti, stalno je plakala, a počela joj je i opadati kosa. Javnost je za njezine probleme saznala mjesec dana nakon što su ona i Mulaney za Božić predstavili njihovog jedinca. Ako je suditi po zadnjim Olivijim objavama, napokon se prepustila čarima majčinstva.

Linker
19. travanj 2024 05:35