Pomozite i vi!

Indira se odrekla zarade i pokrenula humanitarnu akciju: ‘Olakšajmo ove dane onima koji to najviše trebaju‘

Pjevačica će deset posto zarade od svojeg brenda namještaja donirati humanitarnim udrugama za pomoć djeci, starijima i nemoćnima.

Domaća glazbenica Indira Levak na Instagramu je objavila početak jedne vrijedne humanitarne akcije u koju se može uključiti svatko. Vrijeme je blagdana, a najljepša stvar koju možete pokloniti sebi jest zadovoljstvo i ispunjeno srce da ste pomogli nekome drugome.

"Dani su mira, blagostanja i ljubavi. Dani su darivanja i veselja. Pomozi najpotrebitijima i uz pokoju toplu i lijepu riječ, donirajmo sredstva kako bi olakšali ove dane onima koji to najviše trebaju", napisala je Indira i dodala da 10 posto od iznosa svakog projekta njezinog brenda Indira Levak Dizajn i njezine poslovne partnerice Ene Orkić ide za pomoć udrugama namijenjenim djeci, starijima i nemoćnima.

"Sami možete odabrati udrugu za koju smatrate da je potrebna donacija, a ako ne znate kome bi donirali, mi ćemo umjesto vas. Budimo svi srdačni i nesebični te uljepšavajmo predstojeće blagdane svim ljudima", poručila je pjevačica.

Inače, Indira se već neko vrijeme bavi dizajnom namještaja i ukrasnih predmeta pod okriljem svoje tvrtke te je posebno popularna među ljubiteljima pročišćenih linija suvremenog domaćeg dizajna.

Osim namještaja Indira sa svojim suprugom Miroslavom dizajnira i sprave za vježbanje pa čak i vanjske ograde te stepenice. Nakon što osmisle ideju, realiziraju je u njihovom proizvodnom pogonu u Galovcu. Upravo je na nagovor supruga počela osmišljavati namještaj i ukrase jer su je oduvijek impresionirali lijepo uređeni interijeri.

Linker
23. travanj 2024 00:14