#NEKAJEDUZDRAVO

Ida Prester i njen otac pokrenuli izazov koji bi se svidio mnogim roditeljima, a evo kako je prošao kod njezinih sinova!

Naša poznata glazbenica i voditeljica Ida Prester s ocem je pokušala uvrstiti povrće u prehranu svojih sinova Roka i Ria, a snimka izazova koju je podijelila na Instagramu oduševila je njezine pratitelje.

Rijetka su djeca koja vole povrće, pa njihovi roditelji često muku muče s pokušajima u stjecanju zdravih prehrambenih navika. Jednu takvu borbu vodi i naša poznata glazbenica i voditeljica Ida Prester čiji sinovi Roko i Rio odbijaju jesti povrće - osim kada je "prikriveno", sudeći prema napola uspješnom izazovu koji su im majka i djed pripredili.

#nekjeduzdravo izazov

"Već sam vam se puno puta žalila. Moji mladunci ne žele jesti povrće. Ni u kakvom obliku, ni salata, ni juhica, ni prilog. Čim vide zelenu boju - miču s tanjura i mršte se", požalila se Ida čiji je otac pronašao recept za polpete od kelja i krumpira kojima su pokušali "zavarati" Roka i Ria ne bi li konačno dali priliku i povrću.

Čitajte i: Nova baza! Ida Prester s obitelji doselila u Zagreb: 'Od Rokovog rođenja imam dogovor s mojim Vanijem'

Poplete koje varaju mališane

Nakon što su ih pripremili, polpete su sjajno "sakrile" povrće, a preostalo je samo testirati hoće li upaliti kod dječaka. Dok je Roko koji prije "ne bi ni u ludilu" probao povrće, sada pojeo nekoliko polpeta, Rio je ipak ostao vjeran kruhu i ajvaru koji su mu ukusniji od "zakamufliranog" povrća. Izazov je prema reakcijama mališana ispao napola uspješan jer će se oko Ria morati još malo potruditi.

Čitajte i: Ida Prester otkrila kako je upoznala svog Vanija: ‘Nije me zapamtio, možda je tako ulijetao svakoj drugoj...‘

"Uključite se i vi, prihvatite izazov i šaljite mi rezultate vaših povrtnih eksperimenata", pozvala je glazbenica i druge roditelje koji se bore s djecom oko zelene hrane, a video koji je podijelila oduševio je njezine vjerne pratitelje koji su redom dijelili recepte kojima oni zavaravaju svoju djecu.

Hoće li se i Rio jednom "predati", ne možemo znati, no izazov je svakako bio uspješan kod Roka koji je do sada redovito odbijao povrće - ponosno je izjavio Idin otac u videozapisu.

Linker
25. travanj 2024 03:21