Zapisano je u zvijezdama

Iako ne govori puno o sebi, mnogi smatraju kako Zendayjina popularnost ovisi i o ovome

Njezin talent, smisao za modu i društveni aktivizam nisu jedine stvari zbog kojih je šarmantna glumica planetarno popularna...

Zendaya se može pohvaliti statusom jedne od najomiljenijih svjetskih glumica. Svojom ulogom Rue u Emmyjem nagrađenoj seriji Euforija, kao i utjelovljenjem lika MJ u Spidermanu, glumica je osvojila srca brojnih gledatelja. No, Zendaya nije hollywoodska miljenica samo zbog svoga glumačkog talenta, već i zbog svoga stila pa je tako u prošloj godini nagrađena CFDA nagradom za modni izričaj.

Ona je poznata i zahvaljujući svome aktivizmu, a na društvenim mrežama često progovara o društvenim problemima, posebice kada je riječ o rasizmu pa je tako velika pobornica Black Lives Matter pokreta. Ipak, znatiželjnim obožavateljima rijetko otkriva detalje iz svoga privatnog života, a svima onima koje zanima što se krije ispod nevjerojatnog glumačkog talenta i stila, donosimo njezinu natalnu kartu.

Kada je riječ o računanju natalne karte, najvažnije je biti upoznat sa svojim znakom u suncu i mjesecu, ali i podznakom. Upravo ti položaji predstavljaju područja života koji određuju našu vanjsku i unutrašnju osobnost, kao i osobne projekcije sebe, a za izračun su potrebni datum, vrijeme i mjesto rođenja. S obzirom na to da su ovi podaci o Zendayi dostupni na internetu, nije bilo teško pročitati glumičinu astrološku osobnost, a u nastavku se nalazi detaljan pregled.

image

Djevice su izrazito promjenjivi znakovi pa se bez problema prilagođavaju okolini.

SUPPLIED BY LMK/LANDMARK/PROFIMEDIA

Sunce u Djevici

Sunčani znak je ono na što se odnosi naš glavni znak pa ako kažete da ste u horoskopu, primjerice, vaga, to zapravo znači da ste vaga u Suncu. Zendayin sunčani znak je djevica, a oni su poznati po svojoj organizaciji, prilagodljivosti i prizemnosti, što u slučaju glumice svakako ima smisla. Djevice najčešće ulažu puno misli i analize u ono što rade, a to se svakako vidi u njezinoj uspješnoj karijeri. U jednom intervjuu za Vanity Fair, glumica je izjavila kako ne podnosi ljudsku pohlepu, a kako su djevice poznate kao horoskopski altruisti, takav stav svakako ima smisla. Djevice su, također, izrazito promjenjivi znakovi pa se bez problema prilagođavaju okolini.

Mjesec u Biku

Mjesečev znak je svojevrstan simbol naše nutrine, emocija i intuicije. Zendayin znak je, tako, u romantičnom zemljanom Biku, a pripadnici ovoga znaka poznati su prema svojoj žudnji za stabilnošću pa se glumica najvjerojatnije trudi stabilizirati svoje emocije. Osim toga, bik je poznat kao znak glazbe i umjetnosti pa ne čudi što Zendaya pleše i glumi od malih nogu.

Čitajte i: Poput tinejdžerica iz hit serije ‘Euforija‘: Uskoro izlazi make up linija koju ćete obožavati!

Podznak u Vodenjaku

Podznak je vladar prvih dojmova, a posebno se ističe u društvu pa ćemo često pretpostaviti nečiji znak prema njegovu podznaku. Zendaya je, tako, u podznaku Vodenjak, koji je poznat po zalaganju za slobodu, neovisnost i jednakost. To je i znak društvenog aktivizma, a glumica je uvijek jasno davala do znanja kako joj je posebno stalo do lika Rue zbog toga što želi potaknuti ljude da prihvate ovisnike i njihove borbe.

Sunčev i mjesečev znak, kao i podznak, osnovni su za razumijevanje astrološke osobnosti, a Zendayina kombinacija pokazala se izrazito smislenom. Čini se da je riječ o odgovornoj osobi kojoj je stalo do društvenih promjena, koja je izrazito glumački talentirana i altruistična.

Linker
23. travanj 2024 20:54