velika čast

Hrvoje Rupčić doživio je veliki uspjeh na drugom kraju svijeta: U Iranu svi bruje o njegovoj knjizi

Glazbenik koji je i stalni član kazališta Komedija doživio je veliki uspjeh zbog svoje druge putopisne knjige "U zemlji plemenitih ljudi" u kojoj je prenio doživljaje s dvomjesečnog putovanja motorom po Iranu i Perziji, a ovoga puta ga slave domaćini...

Nakon što je naš poznati glazbenik i osnivač grupe Cubismo Hrvoje Rupčić predstavio svoj prvi putopis u obliku knjige "Himalajski dnevnik", nedavno je izdao još jednu knjigu "U zemlji plemenitih ljudi" koja opisuje njegovo putovanje na koje je išao 2018. godine.

U njoj opisuje svoje veliko motorističko putovanje prostranstvima drevne Perzije, danas Islamske Republike Iran. Njegova knjiga istodobno je poziv za duhovno putovanje i propitkivanje osobnih i kolektivnih vrijednosti globalnog svijeta. Na tom putovanju 2018. suputnica mu je bila današnja supruga Ivana, modna kreatorica i fotografkinja, s kojom se vjenčao 29. srpnja prošle godine na Biokovu.

"Kada dobiješ poruku od ambasadora Irana u kojemu ti čestita i zahvaljuje se na pisanju knjige o njegovoj zemlji, pa kaže da je kupio pet primjeraka i da će vijest izaći i u mnogim iranskim medijima, a pošalje i link na predstavljanje tvoje knjige u uglednom Tehran Timesu", ponosno je napisao Hrvoje koji je naveo i druge portale koji su pisali o njemu.

"Ovih dana sam dao zaista mnogo intervjua pa me očekujte u paštetama. Ispričavam se unaprijed i: "Nemojte kaj zamerit'.", rekao je Hrvoje čija je nova knjiga na sniženju od 20 posto u VBZ-u...

U ovoj godini Hrvoje je osim neizvjesnosti s koronavirusom doživio pregršt radosti. Početkom rujna dobio je prinovu u obitelji, a kako je sada zbog epidemioloških mjera više kod kuće uživa u brizi za Petra.

Čitajte i:

Nakon prekida s bivšom, domaći glazbenik našao 'srodnu dušu' istog imena, a sad i treći put postao otac

Hrvoje Rupčić s drugom suprugom čeka dijete: 'Toliko me toga čeka da ne znam odakle bih krenuo'

Medeni mjesec na motoru: Sve avanture Hrvoja Rupčića i supruge na putu do krova svijeta

Linker
17. travanj 2024 02:41