SUPPLIED BY LMK/LANDMARK/PROFIMEDIA
Veliki romantik

Glumac poznat po olakom ulasku u brakove čeka treće dijete s petom suprugom

Nicolas Cage, koji tvrdi kako mu je ovo posljednji brak, s mlađahnom suprugom očekuje bebu čije ime, čini se, neće biti Superman - napokon.

Iako je jednoga od svojih sinova nazvao prema Supermanu, čini se kako glumac Nicolas Cage odustaje od trenda nazivanja djece prema stripovskim superherojima. Naime, Cage sa suprugom Riko Shibatom očekuje treće dijete, a par je već odlučio koje će mu ime dati. Glumac već ima dvojicu sinova, tridesetdvogodišnjeg Westona Cagea i sedamnaestogodišnjeg Kal-El Cagea, nazvanoga prema Nicolasovu omiljenom superheroju.

Cage je u intervjuu za GQ magazin otkrio kako dijete planira nazvati Akira Francesco ako bude dječak ili Lennon Augie ako bude djevojčica, a riječ je o imenima inspiriranima osobama iz njegove obitelji.

"Augie je bio nadimak mog oca, a moj ujak (redatelj Francis Ford Coppola) odlučio je promijeniti ime u Francesco”, kazao je glumac.

image

Cage je od prošle godine oženjen za dvadesetosmogodišnju Riko Shibatu.

SUZANNE CORDEIRO/AFP/PROFIMEDIA

Čitajte i: Tko je zapravo Nicolas Cage? Sva lica glumca, četverostrukog djeda i trostrukog oca koji je spiskao 150 milijuna dolara

Cage je od prošle godine oženjen za dvadesetosmogodišnju Riko Shibatu s kojom očekuje prvo dijete, a par se upoznao zahvaljujući zajedničkim prijateljima kada je glumac boravio u Japanu. Pedesetosmogodišnja zvijezda poznata je po tome što rado ulazi u brakove, a posljednje je "da" rekao u Las Vegasu.

Naime, ranije je bio oženjen za glumicu Patriciju Arquette, Lisu Marie Presley, Alice Kim i Eriku Koike, a brak sa Shibatom mu je peti, a glumac tvrdi da će biti i posljednji.

"Ja sam romantik i kada se zaljubim, želim voljenoj osobi dati sve što imam. To je moj način za izražavanje ljubavi - potvrda da s tom osobom želim provesti cijeli život", priznao je Cage.

Linker
10. lipanj 2022 11:55