Mama se bori s teškom bolešću

Fotografija koja slama srce: Božo Vrećo i njegova majka zajedno pred odlazak u bolnicu

Velikan glazbene scene ovog podneblja objavio je fotografiju s najvažnijom ženom u njegovom životu. Voljena mu majka Mila ide u bolnicu na operaciju, a Božo Vrećo posvetio joj je vrijeme prije važnog zahvata.

Glazbenik Božo Vrećo u emotivnoj je objavi na Instagramu otkrio da je njegovoj majci Mili nedavno dijagnosticiran rak. Zbog svega, njegova voljena majka ide na operaciju - i to vjerojatno već u četvrtak.

"Idemo u bolnicu u srijedu, operacija će biti vjerojatno u četvrtak, ali danas, htjeli smo još jednom da prišapnemo jedno drugom da možemo sve i da smo dovoljno jaki. Lijepo smo se dotjerali i obećali jedno drugom hrabrost da nas vodi. Rekao sam joj: ‘Ti nikad nisi sama i ne boj se, ja sam tu i volim te najjače, znaš", napisao je Vrećo uz dirljivu fotografiju na kojoj on i njegova majka poziraju u svečanim haljinama.

U komentarima su mu se javili obožavatelji, prijatelji i kolege, a Vrećo im je svima zahvalio na podršci i ljubavi koju šalju njemu i njegovoj majci.

Da je njegova Mila obolila od teške bolesti, Vrećo je objavio početkom prosinca. "Majčica je tu i njena malena ruka u mojoj ruci, obukla je moju divnu crvenu haljinu sa koncerta i cijeli dan sam je mazio, tepao joj i iskazivao najdivnije riječi, ja sam njena snaga, ona je moja i ta neraskidiva nit ljubavi je naša najjača iskra hrabrosti koju možemo imati... Saznali smo skoro da ima rak i sada se borimo, skupa i neustrašivo kao i do sada sa svime i znam da ćemo i tog "zlikovca" pobjediti, naša ljubav će ga otjerati što dalje, život takav kakav jeste donosi i teške i radosne trenutke i dok je ljubavi bit će još i života i radosti, hoću da samo vjerujem u to, da će biti dobro i još dugo godina me činiti sretnim. Srno moja nisi sama, uvijek sam tu, tvoje šareno lane (kako ti znaš reći zbog mojih tetovaža) je tu uz tebe da te zaštiti", napisao je Vrećo tada u emotivnoj objavi na društvenim mrežama.

Linker
12. travanj 2024 07:27