PRIČA SE PONAVLJA

Druge zaruke s Benom! Jennifer Lopez: ‘Moja sretna boja za potvrdu naše ljubavi‘

Američka pjevačica i glumica Jennifer Lopez oduševljena je zaručničkim prstenom Bena Afflecka koji za nju ima specijalno značenje.

Proslavljeni španjolski pjesnik Federico Garcia Lorca u Mjesečarskoj sonati je opjevao važnost i značenje zelene boje u noći punog mjeseca: "Zeleno, volim te, zeleno. Zeleni vjetar. Zelene grane. Barku na zelenom moru, konja u zelenoj gori...", a proslavljena američka pjevačica i glumica Jennifer Lopez toj je boji pridala novo značenje.

U emotivnoj objavi na društvenim mrežama opisala je zaručnički prsten koji je dobila od svog dragog, američkog glumca, redatelje i producenta Bena Afflecka i izjavila kako je presretna što je njezin dragi odabrao upravo zeleni kamen jer je "u svim najvažnijim trenucima svog života, kad su joj se događale najnevjerojatnije stvari nosila upravo - zeleno".

image

Ben Affleck i Jennifer Lopez na premijeri filma 'Marry Me' u veljači

JOHN SALANGSANG/SHUTTERSTOCK

"Možda se sjećate zelene Versaceove haljine s ikoničkim printom džungle koju sam nosila na dodjeli Grammyja 2000.", nastavila je Jennifer Lopez koja je objavu ilustrirala svojim portretom ispred slike zelene ptičice na dlanu s natpisom Let Go, a ispred nje su vidljivi i zeleni jastuci četverosjeda u njezinu dnevnom boravku.

image

Zaljubljeniji nego ikad: Ben Affleck i Jennifer Lopez na njujorškoj premijeri filma 'The Last Duel'

STEPHEN LOVEKIN/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Nema toga što njoj ne stoji: Latino diva zna kako nositi maksi haljinu-košulja

"Nisam kolekcionarka i ne kupujem mnogo slika, no ova me oduševila zbog zelenog kolibrića na dlanu ruke. Obožavam njihovu boju, a te ptice su u mnogim kulturama simboli ljubavi. Kamo god da idem one me prate, kad god sam zbunjena ili konfuzna kao nekim čudom pojave se ispred mog prozora, što shvaćam kao poruku univerzuma da moramo biti otvoreni prema svijetu i prema ljubavi", napisala je pjevačica i dodala da je ta slika za nju simbol povjerenja i ljubavi, osjećaja koji prate njezinu vezu s Benom Affleckom.

image

Na premijeri filma 'The Tender Bar' lanjskog prosinca u Los Angelesu

MATT BARON/SHUTTERSTOCK

A da su njih dvoje zaručeni prva je potvrdila njezina sestra Lynda koja je objavila sliku zaručničkog prstena na svom Instagram profilu i čestitala im.

image

Nerazdvojni danju i noću: Jennifer Lopez i Ben Affleck na večeri u Polo Baru u New Yorku u veljači

GHOST/SHUTTERSTOCK

Kronologija njihove veze je krajnje neobična: vezu su započeli u ljeto 2002., prvi put su se zaručili u studenom iste godine, a da se nešto među njima događa svijet je shvatio kad su odgodili vjenčanje zakazano za rujan 2003. U siječnju iduće godine objavili su da su razvrgnuli zaruke i razišli se.

image

Jennifer Lopez i Ben Affleck na dodjeli Oscara 2003.

ALEX BERLINER/BEI/SHUTTERSTOCK

Putevi su im se ponovno spojili 18 godina kasnije, kad su oboje bili mnogo zreliji, iskusniji i pametniji, kako je izjavila pjevačica.

Jennifer Lopez s bivšim suprugom Marcom Anthonyjem ima 14-godišnje blizance Emmeu i Maxa, a Ben Affleck troje djece s bivšom suprugom Jennifer Garner - kćeri Violetu (16) i Seraphinu (13), te sina Samuela (10).

image

Na dodjeli Grammyja 2000. sve je očarala izborom haljine

CHARBONNEAU/BEI/SHUTTERSTOCK

"Predivno je i apsolutno nevjerojatno da nas je život ponovno spojio. Sigurna sam da će i naša djeca biti ponosna na nas, jer ćemo im svojim primjerom pokazati da je ljubav - sveta. To nam je najvažnije", zaključila je Jennifer Lopez.

Linker
20. travanj 2024 17:19