BURNA NOĆ

Danijela Dvornik s unukama provela noć u hitnoj pa se požalila na uvjete na otoku: ‘Zapravo vam ne mogu pomoći‘

Turbulentna noć je iza Danijele Dvornik i njezine dvije unučice koje su trenutno kod nje na čuvanju. Danijela je, naime, s unukama provela noć u hitnoj!

Balie i Lumi, kćerkice influencerice Elle Dvornik, već su nekoliko dana s bakom Danijelom Dvornik na Braču. Kako je u tijeku Ellina selidba u Istru, djevojčice su trenutno kod bake kako bi se preseljenje što prije privelo kraju.

Budući da Danijela redovito dijeli detalje iz svakodnevice na svom Instagram profilu, nakon nekoliko fotografija na kojima se vidi kako djevojčice uživaju u bakinom društvu, Danijela se požalila na burnu noć koja je iza njih.

Baka je s unukama, naime, provela noć na Hitnoj, gdje su stigle u dva ujutro.

"Sinoć sam imala jako turbulentnu noć. Balie nije mogla zaspati, a u konačnici kad je zaspala, probudila se Lumi koja nije mogla satima zaspati. Obje su jako prehlađene, s tim da Lumi ima začepljen nosić, pun sline i teško joj je disati, a spava na prsima. I pokušala sam sve, poze... Nemam pojma što sve nisam isprobala. Doduše, nisam imala ništa da joj dam u taj nosić, a ispuhati ga nisam mogla, i žalila sam za svojim starim usisivačem i onom puhalicom za nos koja rješava sve probleme‘, ispričala je Danijela.

Čitajte i: Potraga je napokon gotova! Ella i Charles uskoro sele u okolicu Rovinja: ‘Ne mogu spavati noćima‘

Dotaknula se Danijela i pitanja otočke Hitne službe.

"Kad smo došli na Hitnu, doktor ju je primio i pregledao uho, grlo, nos. Međutim, to je bilo sve što je mogao učiniti. I to je ono što me najviše frapiralo. Ne mislim da je doktor nešto loše napravio, dapače, nego uvjeti u hitnoj su takvi da vam zapravo ne mogu pomoći, barem ne ovdje na Braču", dodala je Danijela.

Potom su se vratile kući.

"Dragi moji savršeni Hrvati iz savršene zemlje Hrvatske gdje negdje još vukovi donose poštu, u kojoj sve savršeno funkcionira da nam ne trebaju ni doktori, ni hitna, ni ljekarne. Već se mnogo puta pokazalo da se samo glupani poput mene uvijek nešto žale. Svi možemo guglati i preko noći postati savršene majke, očevi, domaćice, kuharice, doktori, epidemiolozi, ekonomisti, psihijatri... Toliko smo savršeni da sam ja ponosna što živim među tako pametnim svijetom i pomalo se sramim zbog moje nazadnosti. Život je usprkos tome lijep. Izvinjavam sam što sam se usudila otići na hitnu zbog začepljenog nosića jedne male bebe", završno je i sarkastično dodala Danijela nakon što ju je dio pratitelja krizirao što je na hitnu otišla s djevojčicama zbog začepljenog nosića.

Čitajte i: Oduševit će vas njezin novi kraj! Ella Dvornik s obitelji preselila u željeni dom pa se pohvalila na Instagramu

Linker
20. travanj 2024 04:08