otišla u split

Danijela Dvornik napustila Zagreb i odahnula, no mnogi su je osudili: ‘Najlakše je pobjeći i provocirati‘

Blogerica se pohvalila danom koji provodi u svom rodnom Splitu. Danijela Dvornik u njemu odmara i liječi se od stresa prouzrokovanog svime što je posljednjih dana pogodilo našu zemlju.

Blogerica Danijela Dvornik većinu je prošle godine provela u Dalmaciji. Na Braču posjeduje vikendicu koja je njezina draga oaza, a u Splitu joj je obitelj, pa ne čudi što je Dvornik veliki dio svog vremena odlučila provoditi u Dalmaciji. Ovih dana iskreno je priznala da joj je puno lakše otkako je ponovno napustila Zagreb. Nisu se svi oduševili njezinim riječima.

"Pozdrav iz Splita. Oblačno je, ali bar ne trese", napisala je nasmiješena Danijela Dvornik i pohvalila se da napokon spava.

Objavu su neki i osudili, smatrajući je neprimjerenom. "Najlakše je pobjeći i onda provocirati. Ostani dolje", komentirala joj je pratiteljica, dok je druga dodala da nije isključeno da neće 'tresti' i u Splitu. Bilo je, naravno, ljudi koji su Danijeli dali podršku i poručili da bi, da mogu, napravili isto.

Zbog potresa u Petrinji Dvornik je bila prestrašena i užasnuta.

"Ne naviru mi riječi, ni rečenice. Zapravo, gledajući sve strahote po Petrinji, Sisku i okolici, što uopće reći? Toliko me sve ovo potreslo da mi je jedna ogromna knedla u grlu", napisala je nedavno blogerica. Ne čudi što je utjehu i sigurnost potražila u svojoj Dalmaciji. Ne krije Danijela da bi jednog dana voljela u potpunosti živjeti u svom kraju - i tamo ostariti. Svoju vikendu na Braču već godinama polako, vlastitim rukama obnavlja. S puno ljubavi jednog dana će je završiti u potpunosti, a onda se vjerojatno veći dio godine i preseliti u mjesto uz koje je vežu najljepše uspomene.

Linker
03. travanj 2024 17:09