LEGENDA NA MAJICI

Danijela Dvornik iznenadila emotivnom objavom s posebnom posvetom: Za sve je zaslužna Monika Sablić

Domaća blogerica pozirala je u jednoj od senzacionalnih majica modne dizajnerice koja je nedavno udružila umjetničke snage s fotografom Jadranom Lazićem.

Rijetke objave domaće influencerice i blogerice Danijele Dvornik prođu nezapaženo, a ovog puta pažnju je privukla fotografijom na kojoj Danijela nosi majicu s likom legendarnog Borisa Dvornika. Po svemu sudeći, njegova nevjesta s ponosom ga nosi, a otkrili smo i da orginalna fotografija Jadrana Lazića koja je poslužila kao inspiracija za print potječe iz 1970. godin.

Podsjetimo, splitska dizajnerica Monika Sablić nedavno je predstavila kolekciju limitiranih majica s fotografijama domaćih i svjetskih zvijezda u suradnji s fotografom Jadranom Lazićem, koje su u vrlo kratkom roku zaludile Hrvatice. Printovi zvijezda postali su apsolutni hit pa se ni Danijela nije mogla oduprijeti modnom trendu koji je zavladao u suradnji ovog genijalnog dvojca.

''Ja se slažem sa svim strankama, sve imaju nešto dobro. Ali se puno više ne slažem s njima'', citirala je blogerica ispod fotografije na kojoj pozira u dosad neviđenoj print majici kratkih rukava, koju je kombinirala s crnim kožnim tajicama.

''Sve si ljepša i ljepša'', ''Baš vam je lipo'', ''Cvjetaš'', ''Fenomalna si'', Bože, kako mladoliko lice imaš'', samo su neki od komentara obožavatelja.

Na naš upit o simbolici majice, Dvornik je odgovorila da ju je splitska modna dizajnerica ugodno iznenadila s novim hit printom.

''Prefora mi je majica, čim sam je dobila, odmah sam je odjenula. Čak je i moja Ella dobila jedan primjerak, pa vjerujem da će je uskoro i ona odjenuti. Moju Ellu je uvijek malo teže uhvatiti zbog obaveza'', priznala nam je blogerica pa se osvrnula i na svoj Instagram citat.

''Vjerujem da je fotografija nastala kada je Boris radio na kazališnoj predstavi Mala Floramye'', dodala je Dvornik.

Podsjetimo, jedan od najvećih predstavnika hrvatske kinematografije Boris Dvornik glumio je kao šjor Bepo Pegula u opereti Mala Floramye Ive Tijardovića zajedno s Albinom Kokezom - Kokom (šjor File) i Vinkom Varvodićem - Vutom (šjor Dane). Danijela je ovim potezom još jednom pokazala koliko je cijenila oca svoga pokojnog supruga Dine Dvornika.

image

Fotografija Miše Kovača također je osvanula na limited edition izdanju majica.

JADRAN LAZIĆ

Majicu koju krasi Dvornikov lik podijelila je i Monika Sablić na svom Instagram profilu.

''Apsolutna legenda ne samo glumišta već i života - Boris Dvornik'', poručila je pa nam otkrila i kako je Danijela reagirala na iznenađenje.

''Oduševila se majicom i moram priznati da mi je jako drago da je zadovoljna. Zahvaljujući Jadranu Laziću fotografija Borisa Dvornika nastala je 1970. godine i upravo je on jedna od šest domaćih zvijezda koju sam odlučila oslikati na majice. Bilo je teško izabrati među brojnim legendama samo šest domaćih i 20 stranih, ali reakcije su odlične", kaže Sablić.

Linker
18. travanj 2024 13:39