Bila je iskrena!

Čekao se samo njezin komentar: konačno se zna što o zarukama J.Lo i Bena Afflecka misli njegova bivša!

Otkako je Ben Aflleck prošli vikend ponovno pao na koljena pred Jennifer Lopez, čak se i najveći simpatizeri njihove ljubavi pitaju kako je najavu vjenčanja doživjela glumčeva bivša supruga s kojom ima troje djece.

Začudo, no odgovor glumice Jennifer Garner stigao je relativno brzo, samo tri dana od medijske objave o najiščekivanijim zarukama. Prema riječima izvora portala 'E!', Garner je „blagoslovila” obnovljene zaruke svog bivšeg muža Ben Afflecka i njezine imenjakinje Jennifer Lopez.

"Ben je Garner pripremio na sve. Za njegove je planove s J.Lo znala čak i prije nje. Mislim da je tako odlučio zbog njihovo troje djece, da se ne bi iznenadili kad to vide u medijima”, objasnio je za 'E!' neimenovani poznavatelj odnosa bivših supružnika.

image

Ben je s J.Lo zaruke obnovio nakon točno dvadeset godina.

FILIPPO MONTEFORTE/AFP/PROFIMEDIA

Garner je navodno izjavila i kako smatra da je J. Lo na određene načine pozitivno utjecala na Bena.

Iako su neki otfrknuli nosom na ovakve lijepe želje od strane Benove bivše smatrajući da nije iskrena, mnogi misle da nije glumila. Poznato je, naime, da su ona i Affleck godinama imali velikih bračnih kriza za koje su najviše bili krivi njegovi problemi s alkoholom. Glumac je bivšu suprugu navodno i varao, a čim su se rastali 2018., ljubavnice je mijenjao poput čarapa.

image

Bivši supružnici 2015., kad se već dalo naslutiiti da je njihov brak gotov.

PABLO/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Čitajte i: POGLED U PROŠLOST BEZ GORČINE! PRVI SUPRUG JENNIFER GARNER S NJOM JE U SJAJNIM ODNOSIMA

Jedino što Garner može biti bolna točka u svemu ovome jest činjenica da se Ben vratio staroj ljubavi, koju očito nije prebolio ni tijekom njihovog braka.

Podsjetimo, Affleck i njegova bivša supruga vjenčali su se 2005., godinu dana nakon što je on raskinuo višegodišnju vezu s J.Lo s kojom se zaručio 2002., iste godine kad su se i zaljubili. Kad je i kako točno u Benov život ušla Garner, bivši supružnici nikada nisu precizirali. Glumica je prije Bena bila u kratkom braku s kolegom Scottom Foleyom, s kojim je ostala u dobrim odnosima.

image

Garner s najmlađim djetetom, 10-godišnjem Samuelom.

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Tijekom 13 godina braka, Affleck i Garner izbjegavali su biti u fokusu medija, a danas je jasno da je njihov brak toliko dugo potrajao samo zbog njihove djece: kćeri Violet (16) i Seraphine (13), te sina Samuela (10).

T

Linker
19. travanj 2024 22:32