prvi intervju

Bivši dečko progovorio o životu Georgea Michaela: ‘Nije nas iznenadila njegova smrt‘

Trgovac umjetninama sa slavnim glazbenikom bio je u vezi trinaest godina, i iako su prekinuli šest godina prije njegove smrti, uspio se izboriti za dio nasljedstva.

Nakon pet godina šutnje Kenny Goss (63), bivši dečko slavnog glazbenika Georgea Michaela, progovorio je o njihovom odnosu. Par je bio u otvorenoj vezi od 1996. do 2009., a osim ljubavi dijelili su i ovisnost prema alkoholu i drogama što je bio i razlog njihovog prekida. Naime dok se Kenny odmaknuo od takvog životnog stila, Georgeu Michaelu to je postala svakodnevica.

‘‘Njegova smrt za nas najbliže nije bila iznenađenje. Stvarno sam mu pokušao pomoći dok smo bili zajedno. Zapravo, cijelu našu vezu bio sam zabrinut zbog njegovo životnog stila što je on iskreno mrzio. Ali kada nekog volite, jednostavno za njega i brinete‘‘, kazao je među ostalima trgovac umjetninama koji tvrdi da je sa slavnim pjevačem bio blizak i nakon prekida, sve do njegove iznenadne smrti za Božić 2016.

image

Trgovac umjetninama i slavni glazbenik bili su vezi 9 godina

PA WIRE/PRESS ASSOCIATION IMAGES/PA IMAGES/PROFIMEDIA

Intervju je dao slavnom britanskom novinaru Piersu Morganu za njegovu emisiju Uncesored (Bez cenzure), a progovorio je i o tome kako se nagodio s njegovim nasljednicima. Svojedobno je izbio skandal jer je Kenny Goss želio dio Michaelovog bogatstva koje je u trenutku smrti bio oko 93 milijuna funti, a tvrdio je da mu je bivši dečko isplaćivao i mjesečnu pomoć od 15 tisuća funti sve do njegove smrti..

Nakon dugotrajne sudske borbe postignut je očito adekvatan dogovor za obje strane, no detalji su ostali tajna.

Osvrnuvši se na njihov odnos, Kenny Goss je rekao kako je glazbenik bio jedan najpoštenijih ljudi koje je ikada upoznao i uvijek je svima govorio istinu, a ne ono što su željeli čuti. Priznao je da je i njihova veza bila otvorenog tipa jer je to bila Georgeova želja.

image

Svoju ljubav nisu skrivali

ANDREW SHAWAF/PACIFIC COAST NEWS/PROFIMEDIA

Čitajte i: Sasvim iskreno: Brad Pitt napokon progovorio o svom životu i zdravlju nakon razvoda od Angeline

No otkrio je kako George Michael sebe nikada nije smatrao zgodnim, ali je bio svjestan svog velikog talenta.

‘‘Mislim da nikada u životu nije pomislio da je zgodan tip. S te strane je bio iskompleksiran iako sam mu česti znao reći: "Hej danas izgledaš odlično, to ga nikada nije utješilo. No bio je svjestan svog talenta i kao pjevač i kao tekstopisac.‘‘

Njihova veza je bila i inspiracija za nekoliko Michaelovih pjesama, a na turneji 2014. otkrio je kako je pjesmu ‘‘Where I Hope You Are‘‘ napisao nakon njihovog prekida.

‘‘Razmišljajući o pjesmama koje mi je posvetio, iskreno moram reći da se ne mogu sjetiti svih stihova i zbog toga me sram.‘‘

Linker
20. travanj 2024 07:29