Što na to kaže Obama?

Američka zlatna mladež: Kći poznatog političara i sin glumca novi su it par

Sashina majka Michelle informaciju je potvrdila prilikom gostovanja u Ellen Showu, a mladi se par upoznao na studiju u Los Anglesu.

Kći bivšeg američkog predsjednika Baracka Obame, dvadesetogodišnja Sasha Obama odnedavno je u ljubavnoj vezi s Cliftonom Powellom mlađim, sinom istoimenog Hollywoodskog glumca, poznatog prema ulozi u filmu Ray. Par se upoznao nakon što je Sasha sa Sveučilišta Michigan prešla na USC u Los Angelesu.

Informaciju je potvrdila bivša prva dama, Sashina majka Michelle koja je prilikom gostovanja u Ellen Showu otkrila da joj se kći viđa s četiri godine starijim košarkašem.

'Nekad su voljele Jonas Brothers, a sada nam kući dovode odrasle muškarce', našalila se Michelle te dodala kako su njezine kćeri već spremne za ulazak u ljubavne veze.

image

Informaciju je potvrdila Michelle Obama prilikom gostovanja kod Ellen DeGeneres.

BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Čitajte i: Bivša prva dama Michelle Obama proslavila je rođendan slavljeničkim plesom, a suprug joj je uputio znakovitu čestitku

Sasha se u kolovozu preselila u Los Angeles, a vjeruje se da je upravo na studiju upoznala Cliftona, sina glumca i uspješne poduzetnice. Sasha i Clifton viđeni su kako zajedno šeću LA-om, izgledajući bezbrižno i sretno, a mladi košarkaš već je objavio vlastitu biografiju u kojoj napominje kako bi se, osim u košarci, jednom volio pronaći i u ulozi televizijskog voditelja.

Linker
15. travanj 2024 07:30