Screenshot Gloria TV
GLORIA TALKS

Poznate mame rekle su nam što misle o mjerama uoči nove školske godine: 'Grč mi je i u srcu i u želucu'

Na našem drugom Gloria TALKS panelu, kojeg je vodio kolega urednik i novinar Daniel Delale, Lana Pavić, Uršula Tolj i Marijana Mikulić otkrile su boje li se kako će izgledati nastava u koronakrizi, što ih najviše smeta u organizaciji i kako na sve regiraju njihova djeca.

Početak nove školske godine sve je bliži, a s obzirom na situaciju u svijetu, nitko zapravo ne zna kako će od 7. rujna 2020. funkcionirati nastava u "novom normalnom". Zato smo na Gloria panel pozvali tri poznate majke, TV urednice i voditeljice Lanu Pavić i Uršulu Tolj te glumicu Marijanu Mikulić koje su nam otkrile kako one sve to vide.

U ugodnom ambijentu knjižare Hoću knjigu u Bogovićevoj 7 u Zagrebu, Daniel Delale je svoje gošće pitao što misle o nastavi u koronakrizi, boje li se kako će ona izgledati i predstavlja li rizik za zdravlje njihove djece, ali i jesu li im jasne nove mjere i što im najviše smeta kod njih. U videu pogledajte cijeli panel!

NAŠE PANELISTICE BILE SU:

Lana Pavić

Screenshot Gloria TV
Lana Pavić

Kći Lane Pavić pohađa Američku školu u Zagrebu pa je poznata televizijska voditeljica i urednica ispričala kako Lara Borna već tri tjedna ima nastavu i što je to što bi državne škole mogle naučiti na tom primjeru.

Uršula Tolj

Screenshot Gloria TV
Uršula Tolj

HTV-ova novinarka ima dvoje djece. Dok njezin sin završava prvu godinu fakulteta, kći ove će godine krenuti u osmi razred te je izjavila kako njena Eva želi ići u školu pod svaku cijenu.

Marijana Mikulić

Screenshot Gloria TV
Marijana Mikulić

Poznata domaća glumica istaknula je kako ne bi voljela da se škole ponovno zatvore te se našalila - ako može kod kuće preživjeti s četiri muškarca i muškim psom, onda će ponovno preživjeti i takav scenarij. Naravno - u nadi da do njega ipak neće doći.

NE PROPUSTITE: Indira u strahu od gladi pozvala Capaka na rakijicu: 'Ne tražim milostinju, želim pošteno zaraditi svoj novac'


U novom broju Glorije, koji je na kioscima od 3. rujna 2020., ne propustite 18 kupona s popustima do 50 posto kojima sebi i svojim mališanima možete olakšati početak školske godine i poštedjeti se nepotrebnih troškova te JOKER kupon za nagradnu igru magazina Gloria i Meblo tradea, koji zamjenjuje jedan propušteni iz prethodna dva broja Glorije.

Uz dva prikupljena kupona sudjelujte u velikoj nagradnoj igri Meblo tradea, jer najsretnijem čitatelju darujemo bon u vrijednosti 30 tisuća kuna, koji može iskoristiti na bilo koju dječju spavaću sobu iz asortimana "Mali princ"!

Linker
10. travanj 2024 09:26