Olivera Balašević INstagram
Bacila ih 'na koljena'

Olivera Balašević objavila fotke u bikiniju i oduševila fanove: 'Nevjerojatni ste, prkosite vremenu'

Supruga glazbenika i kantautora Đorđa Balaševića slobodno vrijeme provodi uživajući u svom vrtu i kupajući se u bazenu. Najnovija objava kod njezinih je obožavatelja izazvala pozitivan šok jer nisu mogli doći k sebi koliko dobro izgleda.

Olivera Balašević prije dva mjeseca navršila je 61 godinu te su je tada obožavatelji zasuli čestitkama i komentarima da se godine na njoj uopće ne vide.

No, njezina posljednja objava izazvala je još veće oduševljenje jer Olivera stasom može konkurirati i puno mlađim kolegicama.

Na Instagramu je podijelila fotografije na kojoj pozira u seksi kupaćem kostimu u kojem do izražaja dolazi njezina sjajna linija, posebice vitke noge. Osim poziranja, pohvalila se i stojem na rukama te se veselo zatrčala prema bazenu i skočila "na glavu". Uz fotografiju je napisala ulomak iz svoje knjige "Planeta Dvorište".

"Kupači sa obje strane rijeke kao i prolaznici preko mosta bili su, naravno, šokirani. Rekoh da sam bila žgoljava, sićušna za svoje godine, pa je bilo pravo čudo već i to što toliko dijete uopće zna plivati, a skok je sve ostavio bez daha. Sve osim mene, svom srećom. U odnosu na skokove koje sam kasnije radila u životu bio je krajnje jednostavan, na noge, s vrlo niskim koeficijentom težine, kako bi to kasnije opisao moj trener Boris Pavlov, ali tih par sekundi ne zaboravljaju se nikad. Bila sam laka kao pero, izronila sam takoreći još zaranjujući, kao zabačeni pluteni plovak, i vjerojatno su promatrači bili ushićeni, ali ni slučajno nisam bila uplašena, možda tek malo razočarana što nisam duže ostala u zraku. Dječaci iz dvorišta propustili su moj prvi skok, što sam uostalom i htjela, lukavo isplivavši poslije prvog skoka na drugoj strani, samo da im ne bi palo na pamet da me odgovaraju od sljedećeg pokušaja. Okupili su se na obali uz prateći žamor koji je najavio da sam ponovo uz Radeta na ogradi mosta, i nisam bila sigurna mašu li mi ili se hvataju za glavu, ali sam izronivši dobro vidjela kako Zoran trčeći odlazi kući, u namjeri da bar pravovremeno prijavi mami i time najveći dio neizbježne kazne prebaci na mene", napisala je Olivera.

Opatija, 130810.
U Opatiji je odrzana projekcija dokumentarnog filma Making of .... Kao rani mraz Djordja Balasevica. Film, glumce i ekipu koja je sudjelovala u filmu Kao rani mraz predstavio je sam autor Djordje Balasevic. Uoci projekcije ekipa se provozala turistickim brodom od Moscenicke Drage do Opatije, potom su se Balasevic i supruga Olivera fijakerom odvezli do Ville Angiolina gdje je odrzana projekcija. Na slici: Djordje Balasevic sa suprugom Oliverom
Foto: Tea Cimas / Cropix
CROPIX
Đorđe i Olivera Balašević već su 40 godina u sretnom braku.

Njezina dobra forma ne čudi jer se još u ranoj mladosti bavila sportom. Naime, bila je jugoslavenska reprezentativka gimnastike i trebala je otići na Olimpijske igre 1980. godine u Moskvi, no ostala je trudna.

S Balaševićem je već 40 godina u braku u kojem su dobili troje djece, kćeri Jovanu i Jelenu te sina Aleksa. Oliveri je njezin suprug čak posvetio i pjesmu "Provincijalka" u kojoj Đorđe opisuje kako se zaljubio u djevojku iz Zrenjanina. Zaprosio ju je preko telefona te su se vjenčali kada se Đorđe vratio iz vojske, šest mjeseci nakon što se rodila njihova druga kći Jovana.

Čitajte i:

Balaševićeva ljubav slavi rođendan: U nju se opako zaljubio, pisao joj pjesme i zaprosio je preko telefona

Đorđe Balašević nakon bolnice: 'Rekli su mi da ću opet moći trčati, ali ja ne vjerujem u to'

Balašević nagovara Oliveru da prestane igrati igrice! Slavni Đole objavio video iz kućne radinosti

Linker
18. travanj 2024 07:25