Davor Žunić/Hanza Media
#ostajemdoma

Nikolina Tomljanović: 'Jedva čekam izljubiti jednu posebnu osobu'

Glazbenica iz Rijeke uz taj poziv predaje i u školi, stoga dio dana koji provodi u kući drži i nastavu na daljinu svojim učenicima.

Riječka pjevačica iz grupe E.N.I. Nikolina Tomljanović pridružila se kampanji #ostajemdoma i pokazala kako ona proodi dane u izolaciji. Ova glazbenica radi i kao učiteljca, stoga i od kuće drži predavanja, tako kaže, dosade kod nje nema.

Što ćete raditi narednih dana kod kuće?

- Uživat ću sa svojom obitelji. Volim kad smo svi troje skupa i baš volim kad smo doma. Pjevamo, plešemo, igramo se, čitamo, nešto češće nego inače pečemo palačinke.

S kim se redovito čujete?

- Redovito se čujemo s roditeljima, bratom, njegovom suprugom i nećakom. S prijateljima razmjenjujem smiješne memeove, fore, sličice i tako se dodatno nasmijem. Smijeh je lijek.

Je li vam dosadno i što čine kada jest, kako se animirajte?

- Nema dosade. Sadimo i brinemo se o cvijeću na balkonu, uvijek nađemo neku zanimaciju a i uvijek ima posla u kući. Također, svaki dan imam nastavu. Pripremam se za nastavu i šaljem učenicima radne zadatke.

Što ćete prvo napraviti kad bude sve sigurno za izlazak i kad se stanje normalizira?

- Prvo ću izljubiti nećaka koji je nedavno imao rođendan a mogli smo se vidjeti samo video pozivom. Pretpostavljam da će se pred ljeto ili oko ljeta sve normalizirati pa priželjkujem osvježenje u moru na obližnjoj plaži.

Što vam najviše nedostaje iz vanjskog svijeta?

- Trenutno mi nedostaje moja šira obitelj i moji učenici.

Najbolja zaštita trenutno je ostati doma, stoga podržite kampanju #ostajemdoma

Pročitajte i:

Linker
19. travanj 2024 21:47