Laurence Labat / Starface / Profimedia
Samo za najveće fanove

NIJE GREŠKA: Najjeftinija karta za koncert Celine Dion trenutno je nešto manje od 2000 kuna

Najjeftinije karte od 450 kuna rasprodane su u roku odmah, a ostale su one u sklopu VIP paketa za koje ćete morati izdvojiti puno, puno više.

Jedan od najiščekivanijih koncerata ove godine zasigurno je onaj kanadske dive Celine Dion. Ova 51-godišnja glazbenica prošle je godine započela svjetsku turneju kako bi promovirala svoje novo studijsko izdanje "Courage". Turneja, koju je započela 18. rujna u Quebecu, uključivat će više od sto svjetskih gradova, a u Zagrebu će se održati 5. lipnja 2020. godine.

Od Celine se ne očekuje manje od spektakla, što dokazuju i cijene karata koje su prošle godine krenule u prodaju. Trenutačno najjeftinija karta iznosi 1990 kuna u sustavu Eventim, a dio je Silver paketa, dok je najskuplja 6890 kuna u Diamond Vip paketu. Ona uključuje jednu ulaznicu u VIP parteru u prva dva reda, dizajnerski portfolio turneje, kao i mnoštvo darova, fotografija i uspomena te prigodnu VIP akreditaciju turneje i odgovarajuću vezicu.

One jeftinije karte od 450 kuna planule su čim su krenule u prodaju, a osim spomenutih paketa dostupni su i sljedeći paketi: The Ruby Vip Package za 5390 kuna, The Emerald Vip Package za 5090 kuna, The Sapphire Vip Package za 2890 kuna i The Opal Vip Package po cijeni od 2090 kuna.

"Céline Dion svjetska je zvijezda i ime koje desetljećima asocira na izniman glas, odličnu glazbu i hitove koji se ne zaboravljaju. Stoga, ne sumnjam kako će koncert 5. lipnja 2020. u zagrebačkoj Areni zauzeti posebno mjesto u sjećanju svih ljubitelja vrhunske glazbe" rekao je direktor Star produkcije Alen Ključe. Inače, "Courage" je njezin dvanaesti album, a napravila ga je nakon šest godina pauze.

Linker
15. travanj 2024 11:41