Andrew Parsons / Zuma Press / Profimedia
Zlobni komentar

Ni odmor nije prošao bez skandala! Boris Johnson na kampiranju dok mu bivša ogovara zaručnicu

Britanski premijer sa zaručnicom Carrie Symonds i sinom Wilfredom boravio je u Škotskoj gdje su proveli skroman odmor. Sve je na Twitteru komentirala njegova bivša ljubavnica Petronella Wyatt, optuživši Johnsonovu zaručnicu da voli samo luksuzne destinacije.

Premijer Velike Britanije s obitelji je ove godine odabrao odmarati u domovini. Slijedio je Boris Johnson vlastiti savjet i odlučio primjerom Britancima pokazati kako se i u vlastitoj zemlji može ljetovati. Sa zaručnicom Carrie Symonds i njihovim sinom Wilfredom Johnson je otišao u Škotsku, odabravši boraviti u trosobnoj kolibi.

Boravili su na poluotoku Applecrossu, gdje je obitelj kampirala, boravila na svježem zraku i uživala u dugim šetnjama uz more, u kojem su Boris i Carrie par puta i zaplivali. Iako su planirali ostati dulje, idilu im je prekinuo fotograf koji ih je locirao. Tada je lokacija prestala biti tajna, a premijer je s obitelji morao ranije otići u London, naime, procijenjeno je da mu je sigurnost ugrožena. Nije im to pokvarilo sreću, Carrie je na Instagramu objavila fotografije s odmora koji je u konačnici trajao prekratko.

Odmor trajao svega pet dana.

Naime, na sam odmor stigli su 15. kolovoza, a već pet dana kasnije bili su primorani vratiti se u London. Kratko su bili u tajnosti, brzo su ih lokalni ljudi primijetili, a za britanske medije izjavili su da se političar na odmoru ponašao potpuno normalno. Da nije bilo jakog osiguranja - teško bi se dalo naslutiti da se radi o prvom čovjeku države.

Embargoed until 2200 18072020….14/07/2020. London, United Kingdom. Boris Johnson and Carrie NHS Call.The Prime Minister Boris Johnson and his partner Carrie Symonds with their son Wilfred in the study of No10 Downing Street speaking via zoom to the midwifes that helped deliver their son at the UCLH. Picture by Andrew Parsons / No 10 Downing Street,Image: 545287907, License: Rights-managed, Restrictions: WORLDWIDE RIGHTS AVAILABLE. End users shall not licence, sell, transmit, or distribute any photographs represented by eyevine, to any third party., Model Release: no, Credit line: © No10 Crown Copyright / Eyevine / Profimedia
© No10 Crown Copyright / Eyevine / Profimedia
Carrie Symonds i Boris Johnson u srpnju su putem videopoziva razgovarali sa zdravstvenim djelatnicima koji su porodili premijerovu zaručnicu krajem travnja ove godine. Otad se nisu javno pojavljivali već su ubrzo otišli na skromni odmor.

Ni njegova odluka da s partnericom i sinom provede skroman odmor u domovini nije prošla bez skepse. Njegova nekadašnja ljubavnica Petronella Wyatt je, naime, prokomentirala par rekavši da će takva odluka dovesti do kraja njihove veze. "Boris i Carrie provest će dio odmora u Škotskoj na kampiranju. To će biti kraj njihove veze - Boris ne zna kuhati, a Carrie voli samo luksuzne vile na hit destinacijama", napisala je njegova nekadašnja ljubavnica.

Bivša ljubavnica zlobno je komentirala njegov odmor sa zaručnicom.

Iako im skromniji odmor nije narušio idilu, tijekom zime par se zaista odlučio na skupu destinaciju. Tijekom zime su, naime, proveli luksuzan odmor na Mustiqueu, privatnom otoku na kojem je odmor koštao 15 tisuća funti. Johnson je trošak ubrzo opravdao govoreći da se radi o donaciji konzervativca Davida Rossa.

12/08/2019. London, United Kingdom. The Prime Minister Boris Johnson and his partner Carrie Symonds attend the PM's first reception inside No10 Downing Street, to mark the hard work of front line hospice Nurses and staff ., Image: 466651628, License: Rights-managed, Restrictions: WORLD RIGHTS - Fee Payable Upon Reproduction - For queries contact Avalon.red - sales@avalon.red London: +44 (0) 20 7421 6000 Los Angeles: +1 (310) 822 0419 Berlin: +49 (0) 30 76 212 251, Model Release: no, Credit line: Andrew Parsons / Parsons Media / Avalon Editorial / Profimedia
Andrew Parsons / Parsons Media / Avalon Editorial / Profimedia
Johnson se tek uz mlađahnu Carrie Symonds skrasio, prije nje je godinama bio u braku, nekad i otvoreno nevjeran.

Boris Johnson, inače, do privatnosti drži više od svojih prethodnika. Tony Blair i Theresa May su, primjerice, dopuštali fotografima da ih fotografiju tijekom odmora - što Johnson nije pristao raditi. Ima, naime, službenog fotografa koji ga može fotografirati u niz situacija - no ne i onim neslužbenim trenucima, koje želi provesti u krugu najbližih.

Čitajte i:

Životna bitka! Boris je bio 'zlatni' klinac s Oxforda kojem ni preljubi ni laži nisu naštetili

Boris Johnson pušten iz bolnice: Liječnicima preko videa zahvalio što su mu spasili život

Boris Johnson postao otac po šesti put! 24 godine mlađa zaručnica rodila sina

Boris Johnson smršavio šest kilograma i priznao: 'Dok sam se borio s koronavirusom bio sam debeo'

Linker
19. travanj 2024 10:07