Zvijezda dana

Još nijedan nije izazvao toliku pažnju: Svi se pitaju tko je zgodni tajni agent koji je zasjenio Joea Bidena

Prvu obitelj na proslavi Dana zahvalnosti na otoku Nantucket štitio je agent Tajne službe čiji je manekenski izgled privukao nevjerojatan interes na društvenim mrežama.

Rijetki su trenuci kad američki predsjednik Joe Biden (79) nije u prvom planu, pogotovo kad je riječ o neformalnim situacijama i njegovom slobodnom vremenu. No, prošlog petka na otoku Nantucket, gdje obitelji Biden tradicionalno slavi Dan zahvalnost, predsjednika je zasjenio privlačan agent Tajne službe, javlja New York Post. Odjeven u pleteni džemper i tamni baloner, dok su mu oči zaklanjale sunčane naočale marke Ray-Ban Wayfarer, sa značkom Tajne službe pričvršćenom na pojas, trudio se neprimjetno obavljati svoju dužnost - ali mu to nije uspjelo.

Zbog pravilnih crta lica i skladne građe tijela privlačio je pozornost žena gdje god se pojavio.

image

Neki su primijetili sličnost s Tomom Cruiseom u filmu koji ga je proslavio.

PARAMOUNT/KOBAL/SHUTTERSTOCK EDITORIAL PROFIMEDIA

U prilog mu nije išla sličnost s holivudskim glumcem Tomom Cruiseom u "Top Gunu" te iste sunčane naočale koje glumac ima u filmu.Ukratko, bio je to “okidač” za “ekslpoziju” na društvenim mrežama.

- Zaboravite na predsjednika. Tajna služba izgleda predobro - napisao je Matthew Notarangelo iz Nantucketa poznat kao @life_with_matt na TikToku, čiji je video sa zgodnim agentom dosad prikupio preko 2,7 milijuna pregleda.

Sada sve zanima njegovo ime, koliko je dugo s Bidenovima i najvažnije - ima li djevojku?

- Braniš naciju svojim seksepilom - poručio mu je oduševljeni gledatelj viralnog videa na TikToku.

Agentu, zacijelo, nije bilo do šale. Sigurno mu se nije svidjelo što su ga stanovnici Nantucketa snimaju gdje su ga god spazili. Tako je popraćen njegov susret s kolegom, također u civilu, dok je njegov ulazak u mjesnu crkvu kako bi uoči dolaska predsjednika i prve obitelji na misu provjerio nazočne detektorom za metal, izazvao senzaciju. Pojedinci na društvenim mrežama već se raspituju:"Kako možete biti uhićeni od strane Tajne službe? Tražim upute”.

Predsjednik nije komentirao interes građana za zgodnog agenta čiji posao više nije tajna. S obzirom na njegov smisao za humor, vjerojatno se i on našalio na temu da manekenski izgled nije prednost baš u svakoj profesiji.

Linker
18. travanj 2024 17:38