Instagram
#ostajemdoma

Ivana Radovniković: 'Po cijele dane dezinficiram stan'

Pjevačica, koja brine za dva mala sina, također se pridružila kampanji #ostajemdoma i podjelila s čitateljima Gloria.hr kako izgledaju njezini dani u samoizolaciji.

Pjevačica Ivana Radovniković Marković u samoizolaciji nije sama, s njom su i njezina dva mala sina, dok suprug, također glazbenik, Stjepan Marković još uvijek odlazi na posao i vraća se doma. Za čitatelje Gloria.hr pjevačica je otkrila kako provode ove dane te je otkrila i da je u životu imala dobar 'trening' za samoizolaciju, budući da je obje svoje trudnoće provela u strogom mirovanju. Mlađeg sina Frana rodila je u svibnju 2019., a starijeg Filipa 2016.


Najbolja zaštita trenutno je ostati doma, stoga podržite kampanju #ostajemdoma

"Uglavnom ću biti kod kuće s klincima i nadam se suprugom, koji još uvijek mora na posao. Svaki dan bavimo se dezinfekcijom stana. Mislim da ćemo igrati društvene igre, učit ćemo najmlađeg klinca hodati. Čitat ćemo slikovnice, gledati crtiće uživati u dobroj glazbi. I nadati se da nećemo oboljeti od koronavirusa", opisala je Ivana kako će joj izgledati naredni dani.

S kim se redovito čujete?

- Redovito sam u kontaktu sa svim svojim prijateljima, članovima obitelji, dosta komuniciram s ljudima i preko Instagrama, jer svi imaju nekih pitanja o tome što se radi u izolaciji. Ima li tko kakve nove prijedloge za zabavu ili za čitanje i gledanje. Mi gledamo dosta serija, tako da što se tiče filmova i serija slobodno pitajte.

Bude li vam nekad dosadno i što činite ako bude?

- Mislim da u izolaciji ne mora biti baš toliko dosadno. Imam ustvari dobar trening za samoizolaciju, obzirom da sam obje trudnoće strogo mirovala, kad se zbroji dva puta po devet mjeseci to je poprilična samoizolacija, naravno tada nije bilo prijetnje virusa. Dosada, nakon nekog vremena malo kod kuće postane dosadno, ali svako će naći zanimaciju za sebe. Ja se najviše bavim svojim klincima i imam osjećaj da cijeli dan radim iste stvari u krug, bez obzira jesmo li u samoizolaciji ili ne.

Što vam najviše nedostaje iz vanjskog svijeta?

- Nedostaju mi ljudi, to je najteži dio svega ovoga, srećom obitelj je uz mene i svi smo zdravi i dobro, naravno da mi moji drugi ljudi nedostaju. Od sitnica poput sjest se na kavu, otići u šetnju gradom, samo vidjeti druge ljude i druga lica, nadam se da to neće potrajati predugo.

Što ćete prvo napraviti kad bude sve sigurno za izlazak i kad se stanje normalizira?

- U nadi da će se stanje normalizirati brzo mislim da ću prvo napraviti, vidjeti se sa svim svojim prijateljima koje vjerojatno neću viđati nimalo. Sve ove dane, nadam se da se to neće protegnuti na mjesece.

Pročitajte i:

Linker
23. travanj 2024 20:38