CROPIX
Slavlje na kiši

Idi Prester je zatvaranje granica teško palo: Nakon ponovnog ulaska u Hrvatsku nije mogla sakriti osjećaje

Popuštanje mjera i otvaranje granica između Hrvatske i Srbije pjevačica je dočekala s neopisivom radošću, čim je stupila u Hrvatsku to je objavila na društvenim mrežama.

Zagrebačka glazbenica s beogradskom adresom već nekoliko godina živi većinu vremena u susjednoj državi, ali redovito posjećuje svoj rodni grad i roditelje u njemu, zato je Idi Prester zatvaranje granica jako teško palo. Popuštanje mjera i otvaranje granica dočekala je s neopisivom radošću, čim je stupila u Hrvatsku to je objavila na Instagramu.

Otvorena granica

"Prešli granicu! Sve se može, opet smo naši. Zagrebe, eto nas!", veselo je uskliknula Ida i prelazak do sada zatvorene granice proslavila uz ples na kiši. Ni tmurno vrijeme, olovni oblaci ni jaka kiša nisu glazbenici pokvarili taj trenutak. U crvenoj kabanici izašla je pred kućice carine na Bajakovu i tako označila pobjedu nad višemjesečnom izolacijom.

Otkako se udala za Ivana Peševskog, mladog beogradskog ugostitelja i poduzetnika, s kojim je dobila sinove Roka i Rija, Ida živi u Beogradu, ali posjete Zagrebu, druženje s roditeljima, kao i mnoge poslovne projekte i dalje održava što je češće moguće.

Dva svijeta

"Često mi moj Vani kaže: 'Ne možeš ovako u Beogradu, sve fino, s tim svojim diplomatskim frazama. Ovdje su ljudi direktni i konkretni.' I u pravu je. Moji klinci će, nadam se, dobiti najbolje od oba svijeta. Od muža ludu energiju, inicijativu i neustrašiv obrambeni gard. Od mene smirenost, optimizam i empatičnu komunikaciju", nedavno je podijelila glazbenica svoje utiske o spajanju sličnih, a opet različitih svjetova.

Pročitajte i:

Linker
13. travanj 2024 22:44