Samo za Gloria.hr!

Doris Pinčić ekskluzivno nakon vijesti o novoj ljubavi: ‘Da, sretna sam‘

Mnogima omiljena televizijska voditeljica potvrdila nam je da je sretna u novoj ljubavnoj vezi!

Kako donosi Studio, gotovo dvije godine nakon razvoda od glazbenika Borisa Rogoznice, glumica i televizijska voditeljica Doris Pinčić je ponovno zaljubljena.

Iako Doris privatni život nastoji držati dalje od očiju javnosti, voditeljica i glumica, koja se proslavila ulogom u seriji Larin izbor, ekskluzivno za portal Gloria.hr na vijest o novoj ljubavi otkrila je kako je trenutno doista sretna.

"Da, sretna sam. Moj partner nije javna osoba i priroda njegova posla drugačija je od moga, zbog čega tu priču ne želim izlagati svjetlima reflektora", istaknula je jedna od mnogima omiljenih televizijskih voditeljica, dodajući i kako trenutno ima mnogo važnijih tema oko nas.

Kako piše Jutarnji, njezino je srce osvojio 46-godišnji Daruvarčanin Davor Guberović, menadžer u jednom trgovačkom lancu. Par je, navodno, spojila ljubav prema planinarenju, koje je posljednjih mjeseci velika strast lijepe Zadranke, a isto je užitak i markantnog Guberovića, također i ljubitelja motora. Da su Doris i Davor više od prijatelja, dodali su, dalo se naslutiti i po fotografijama sa samog uspona na bajkoviti Kilimanjaro.

Čitajte i: Doris Pinčić o prozivkama na račun izgleda, kolegama i mogućem oproštaju od glumačke karijere: ‘Volim izaći iz komfor zone‘

Podsjećamo, Doris i njezin bivši suprug razišli su se u ljeto 2020. godine nakon sedam godina braka, a zajedno imaju dvoje djece.

Linker
18. travanj 2024 04:19