VEDRAN PETEH/CROPIX
Zabava na ledu

Zabava za male i velike! Pogledajte tko je sve s nama klizao na prvoj Glorijinoj božićnoj bajci

U Hilton Winter Gardenu posjetitelji su uz kuhano vino i slasne fritule mogli uživati u nastupu Zagrebačkih pahuljica koje su izvele nekoliko točki. Nakon toga vrijedne su Pahuljice naše najmlađe učile klizati.

Advent Winter Garden i veliko open-air klizalište u dvorištu hotela Hilton hit je božićna destinacija gdje je održana i prva ovogodišnja Glorijina ledena bajka. Uz kuhano vino, slasne fritule i hot-dogove koje su grijale naše poznate, tom je prigodom održan nastup Zagrebačkih pahuljica koje će 10. prosinca proslaviti 24 godine postojanja tijekom kojih su njihove seniorke nastupile na 18 od 20 svjetskih prvenstava.

image

Za nezaboravan provod na našem druženju zaslužne su Zagrebačke Pahuljice.

VEDRAN PETEH/CROPIX

Mlade i talentirane klizačice pokazale su zaista zavidne sposobnosti na ledu - od pirueta, podizanja u zrak do same koreografije kojoj su izmamile osmijehe i oduševljenje ne samo najmlađih već i njihovih poznatih roditelja.

image

I najmlađi su se odlično zabavili na ledu uz asistenciju starijih.

VEDRAN PETEH/CROPIX

Da je klizanje omiljena dječja aktivnost u ovo čarobno doba godine dokazali su klinci naših poznatih. Glumica Dora Fišter Toš dobro se zabavila sa svojom Evom, Andrejom i Julijom koji su pokazali zavidne klizačke sposobnosti, manekenka i poduzetnica Anita Broadfoot došla je s malenom Lily, dizajnerica Kristina Bradač s kćerkicom Viviene, Rina Ami bivše manekenke i poduzetnice Ive Jerković bila je ipak premala da bi klizala, glumac Petar Ćiritović pazio je svaki korak svog mezimca Krste kao i TV voditelj i urednik Aleksandar Stanković malenog Maka i djevojčice Une.

image

Anita Dujić Broadfoot sa sinom.

VEDRAN PETEH/CROPIX
image

Dora Fišter Toš s djecom.

VEDRAN PETEH/CROPIX
image

Kristina Bradač sa svojom djevojčicom.

VEDRAN PETEH/CROPIX
image

Ana Majhenić s djecom.

VEDRAN PETEH/CROPIX

Neki su pak došli bez svojih mališana, poput voditelja Frane Ridjana i glazbenice Marije Husar Rimac sa suprugom Vjekoslavom Rimcem, upijajući čarobnu atmosferu i zabavljajući se uz najljepše božićne pjesme.

Čitajte i: Blagdanska poklon kutija sestre Kardashian iznenadila mnoge: Na listi je i popularni brend s naših prostora

image

Marija Husar Rimac sa suprugom Vjekom Rimcem.

VEDRAN PETEH/CROPIX
image

Zvončica Vucković

VEDRAN PETEH/CROPIX
image

Frano Ridjan

VEDRAN PETEH/CROPIX

Tko u takvoj atmosferi ne bi poželio i sam se okušati na ledu? Iako su se u razgovorima prisjećali svojih klizačkih dana nakon nastupa Pahuljica led je bio ipak rezerviran za one najmlađe. Roditelji nisu morali brinuti kako će se njihovi mališani snaći na ledu, s obzirom na to da su imali najbolje moguće mentore - Zagrebačke pahuljice.

image

Petar Ćiritović sa sinom.

VEDRAN PETEH/CROPIX
image

Katarina Zmazek s djetetom.

VEDRAN PETEH/CROPIX
image

Josipa Jutt Ferlan

VEDRAN PETEH/CROPIX

Neki su trebali poduku iz osnova, a oni malo stariji klinci pokazali su da se u njima kriju pravi mali talenti pa su se među roditeljima mogli čuti komentari da će dobro razmisliti o upisivanju svojih miljenika u škole klizanja.

image

Alenka Ostrihon, glavna urednica Glorijinih izdanja sa svojim blizankama i zamjenicom Livijom Čveljo.

VEDRAN PETEH/CROPIX
image

Urednica priloga Gloria IN Jasmina Rodić sa sinom.

VEDRAN PETEH/CROPIX
image

Aleksandar i Željka Stanković s djecom.

VEDRAN PETEH/CROPIX

Da bi se zasladili i povratili energiju od gotovo dva sata "treninga" mališani su doma otišli uz poklon paket koji je za njih pripremio Kraš - u njemu su se mogli naći Domaćica medenjaci, štapići, smokiji, tortice, mliječne čokolade i bajadere.

Čitajte i: Čaroban Advent Winter Garden na Radničkoj: Koncert Maje Šuput za spektakularno otvorenje!

image

Kako bismo dodatno zasladili naše adventsko druženje pobrinuo se Kraš svojim poklon paketima za najmlađe.

VEDRAN PETEH/CROPIX
Linker
25. lipanj 2022 04:06