Bowtie wooden style pobrinuo se da pronađete nešto oista posebno za svog muškarca.
 Press
Pokloni s karakterom

Vikend pred nama donosi drugi po redu 'MADE BY: sajam kreativnosti'

Idealna je to prilika za kupiti poklon onima koje volimo - i to ne bilo kakav poklon. Jedinstven, kreativan, poseban i drugačiji, jer takvi su svi predmeti koji se na sajmu prodaju.

Nakon velikog uspjeha kojeg je ostvario kad se u prosincu održao prvi put, bilo ja jasno kako je ljubav između Zagreba i sajma - prava stvar.

Zato je i logično da se drugo izdanje održava pred Valentinovo - 8. i 9. veljače i to na istom mjestu kao i prvi put: u Europskom domu, u Jurišićevoj 1, od 10 do 19 sati.

Idealna je to prilika za kupiti poklon onima koje volimo - i to ne bilo kakav poklon. Jedinstven, kreativan, poseban i drugačiji, jer takvi su svi predmeti koji se na sajmu prodaju.

Nema šanse da nećete pronaći nešto za voljene, jer stiže 30-ak umjetnika, dizajnera i proizvođača ručno rađenog nakita, odjeće, torbi, ukrasa, igrački...

- Bit će, baš kao i prvi put, ponešto za svakoga.

Press
Brando u ponudi ima ove divne kemijske olovke.

Organizatori najavljuju, dolaze sjajni domaći i strani kreativci, koji izrađuju predmete koji su zaista izvrsni.

- Drago nam je da je sajam uspio prvi puta i zato smo osjećali potrebu da nastavimo i dalje... Nadamo se da će nam opet doći veliki broj naših sugrađana i posjetitelja - kaže Ivana Pavlović, organizatorica sajma.

Press
Sartess nudi zanimljive novčanike i torbice.

Ovog se puta kupcima predstavljaju brendovima među kojima su Ayelen, Boody Woody, Bookedo, Brando, Moda Malesh, Pupa Franca, Sartess, Bilja, Onyx, Bowtie wooden style, Oblutak mi priča i brojni drugi.

Onyx je samo jedan od izlagača koji garantira da ni nakita neće nedostajati.

Popis svih izlagača može pronaći na eventu na Facebooku.

Oba dana sajma ulaz je za sve posjetitelje besplatan, a kućni ljubimci su itekako dobrodošli.

Linker
19. travanj 2024 22:18