Treća obljetnica

Večer puna emocija i lijepih sjećanja koju je Oliver zaslužio: Vela Luka ostavila je Trag u beskraju

Koncert na pjaci ispred crkve sv. Josipa okupio je brojne ljubitelje Oliverovih pjesama, a nitko od prisutnih nije mogao sakriti emocije.

Na treću obljetnicu smrti glazbenog velikana Olivera Dragojevića "Trag u beskraju" ponovno se vratio u Velu Luku.

image
Nitko nije ostao imun na količinu emocija
ANTE CIZMIC/CROPIX

Koncert na pjaci ispred crkve sv. Josipa impresivnom snimkom Oliverova glasa uz glazbu gudačkog orkestra kojim je ravnao Alan Bjelinski i glazbenog producenta i gitarista Ante Gele.

image
Vesna Dragojvić i obitelj pratili su koncert iz prvog reda
ANTE CIZMIC/CROPIX

Čitajte i: Uskoro će Vela Luka proslaviti legendarnog Olivera pjesmom! Gibonni, Tedi Spalato i Ante Gelo pripremaju koncertni spektakl

Zatim su Oliverove pjesme pjevali Tedi Spalato, Marko Tolja i Zlatan Stipišić Gibonni, koji su svojim emotivnim izvedbama dirnuli sve okupljene, kao i gledatelje HRT-ovog programa.

image
Brojni okupljeni u Vela Luci
ANTE CIZMIC/CROPIX

Preplavljeni emocijama

Pjevači niti jednog trena nisu sakrili kolike emocije imaju za svog prijatelja Olivera, kao ni njegova supruga Vesna Dragojević, sinovi Dino, Damir i Davor koji su sa svojim obiteljima sve pratili iz prvog reda.

image
S pjevačima su nastupili i Dupini
ANTE CIZMIC/CROPIX

Čitajte i: Vesna Dragojević: Svaki put kad odem na Oliverov grob, srce mi se iznova slomi'

Oliverov prateći bend Dupini i njegovi glazbeni prijatelji redali su evergreene poput "Molitve za Magdalenu", "Moj galebe", "Ključ života"...

image
Gibonni nije krio emocije
ANTE CIZMIC/CROPIX

Gibonni je izvedbom "Brod u boci", u pratnji španjolskog virtuoza Antonia Serrana na usnoj harmonici, ostavio publiku bez daha, a pritom je kazao: "Za našeg Olivera!"

Čitajte i: 'Sidrim te u srcu': Otvorena izložba fotografija u čast Olivera, autor Livio Andrijić najposebniju darovao Vesni

image
ANTE CIZMIC/CROPIX CROPIX
image
ANTE CIZMIC/CROPIX CROPIX
image
ANTE CIZMIC/CROPIX CROPIX
image
ANTE CIZMIC/CROPIX CROPIX
Linker
24. travanj 2024 08:44