IVAN IVANIšEVIć
Humanitarna akcija

Tako mali, a tako velika srca: I oni su pomogli skupiti novac za liječenje sedmogodišnje Kiare u Americi

Uz vilenjaka Enisa Bešlagića, u hotelu Ora organiziran je doručak s Djed Božićnjakom, čija su sredstva uplaćena humanitarnoj akciji koja je ujedinila Hrvatsku.

Iz Šibenika je u ponedjeljak stigla vijest na koju je čekala cijela Hrvatska - novac za liječenje djevojčice Kiare je uspješno prikupljen, a obitelj Goršić napokon je otputovala u SAD po lijek za svoju sedmogodišnju heroinu, koja je još jednom uspjela ujediniti cijelu Hrvatsku. Čak i one najmlađe, što posebno stvara toplinu oko srca.

U Splitu, u hotelu Ora, ovog vikenda organiziran je doručak s Djedom Božićnjakom za mališane pod nazivom 'Dijete djetetu', a sva prikupljena sredstva usmjerena su na račun za Kiarino liječenje.

image
IVAN IVANIšEVIć

Vrijeme uoči Božića uvijek nas podsjeća da mislimo jedni na druge, jer jedino će tako svijet biti ljepše mjesto za sve nas.

Svjesna su toga i djeca koja su se okupila u Splitu s jednim ciljom - pomoći Kiari da pobijedi u bitki sa zloćudnim tumorom.

image
IVAN IVANIšEVIć

Čitajte i: Sretno Kiara! Obitelj malene Kiare spremna za put u Ameriku: Ona sa sobom nosi crtanke i bojice, a za Božić ima tek jednu želju

Humanitarnoj akciji pridružio se uvijek dobro raspoložen i mališanima omiljen Enis Bešlagić, koji se prerušio u vilenjaka i djeci priuštio pregršt smijeha i dobre energije. Dječica su uz obilje hrane i sokova uživala i u performansima animatorice, fotografiranju i dijeljenju slatkiša, a imali su priliku izraditi božićne figurice te pisati Djedu Božićnjaku. Dobroj atmosferi pridonio je i dječji zbor Vis Servi Dei.

Da zajedništvom, dobrotom i suosjećanjem možemo postići velike stvari, dokazano je i ovaj put.

image
IVAN IVANIšEVIć
Linker
24. lipanj 2022 09:48