BLAGDANSKI GLAMUR

Svi pričaju o senzacionalnom kombinezonu Franke Batelić: Riječ je o svilenom komadu domaćih dizajnera

Omiljeni dizajnerski dvojac brojnih poznatih Hrvatica zaslužan je za besprijekoran i nadasve gamurozan blagdanski look pjevačice na Božićnom koncertu u Ciboni, gdje je mnogima "ukrala" pažnju.

Tradicionalni svečani koncert "Božić u Ciboni" prošle godine je, zbog pandemije koronavirusa, morao bit odgođen, ali ove godine se vratio u svom glamuroznom stilu. U svom 32. izdanju okupio je više od 20 izvođača među kojima je nastupila i pjevačica Franka Batelić (29).

Franka je za ovu prigodu odjenula svečani, svileni kombinezon koji je za nju kreirao modni dvojac Vjeko Franetović i Nikica Ivančević, poznatiji kao eNVy room čije kreacije bira za sve posebne prilike.

Kombinezon je zbog svojih izrazito širokih nogavica neodoljivo podsjećao na haljinu.

Tamno plavu kreaciju bez rukava, Franka je upotpunila jednostavnom zlatnom narukvicom i prstenjem, a široki osmijeh nije skidala s lica na premijeri svoje nove pjesme "On" koju izvodi u duetu s regionalnom zvijezdom u usponu - Sarom Jo.

image

Nova kolekcija eNVy room

KARLA JURIć

Čitajte i: Doris Pinčić zapanjila u svečanoj haljini, a senzacionalna je i ona koju je nosila Franka

Svoju dugu smeđu kosu ukrasila je laganim valovima, te je za make up odabrala naglasiti oči te usne istaknuti nude nijansom ruža.

Nova kolekcija Jesen/Zima 21/22 poznatog domaćeg dizajnerskog brenda izašla je ovog prosinca, a opisana je ovim riječima: "Kolekcija obiluje svim onim poznatim elementima poput raskošnih nabora koji stvaraju suptilnu igru svijetla i sjene, dekadentnih proreza, volana koji daju silueti razigranost i lepršavost, a tu su i sitni, ali važni i uvijek pomno promišljeni detalji, kao što su zlatni gumbi koji evociraju notu luksuza, te prorezi koji otkrivaju djelić kože na neočekivanim mjestima".

image

Franka Batelić

RANKO SUVAR/CROPIX

Čitajte i: Franka Batelić: Najljepši kraj iznimno uspješne godine, u kojoj se sa suprugom konačno skrasila u novom domu

Linker
20. travanj 2024 05:45