Eric Ryan Anderson
NAJAVA KONCERTA

Sting se vraća u pulsku Arenu nakon punih 20 godina

Nakon nedavne objave njegovog dugoočekivanog pop-rock albuma "57 & 9" te rasprodanih koncerata u Sjevernoj Americi i Europi, Cherrytree Management, Live Nation te hrvatska tvrtka MPG sa zadovoljstvom najavljuju hrvatski koncert Stinga u jedinstvenoj pulskoj Areni, na jednoj od najljepših koncertnih pozornica, 26. srpnja 2017. godine.

Bit će to jedini koncert ove engleske zvijezde u regiji, a u Pulu se vraća nakon punih 20 godina. Ulaznice za ovaj ekskluzivni događaj u pulskoj Areni kreću u prodaju 7. veljače 2017., u 9.00 sati, u sustavu Eventima, a s obzirom na to da je turneja rasprodana diljem svijeta, za očekivati je kako će i za hrvatski koncert vladati veliki interes. Samo će najveći obožavatelji, članovi fan kluba Sting.com, imati jedinstvenu priliku kupiti ulaznice u pretprodaji koja kreće u petak, 3. veljače 2017., u 9.00 sati.

Na turneji "57 & 9" Stingu će se pridružiti tročlani bend uključujući i njegovog dugogodišnjeg gitarista Dominica Millera, bubnjara Josha Freesea te gitarista Rufusa Millera. Stingov dvanaesti solo album "57 & 9" prvi je njegov pop-rock projekt u zadnjih deset godina. Album je krenuo u prodaju 11. studenog 2016. godine te donosi deset pjesama koje predstavljaju Stingovu raznolikost u stilovima glazbe i pisanju tekstova.

Uspjeh albuma nije izostao počevši od prvog singla "I Can´t Stop Thinking About You", do snažnog i slikovitog stila Road Warrior u pjesmi "Petrol Head" te himničnog singla "50,000". Album kojeg je producirao Martin Kierszenbaum, snimljen je u samo nekoliko tjedana sa Stingovim dugogodišnjim suradnicima Dominicom Millerom na gitari i Vinniem Colaiutaom na bubnjevima, ali i bubnjarom Joshom Freeseom (članom bedndova Nine Inch Nails, Guns 'n' Roses), gitaristom Lyleom Workmanom i pratećim vokalima iz benda The Lost Bandoleros iz San Antonia.

Linker
04. srpanj 2022 17:41