nevjerojatna sličnost

Sada je jasno od koga je glumica Jelena Perčin naslijedila ljepotu i dobar stil!

Kako je rijetko vidimo u javnosti, poznata glumica svaki put nas oduševi odličnim stilom, no, ovaj put se na događaju pojavila u pratnji majke, a obje su pokazale besprijekoran modni izričaj.

Poznata glumica Jelena Perčin nije mogla propustiti otvorenje nove dermatološke poliklinike Estera, a kao pratnju ovog puta povela je svoju majku Jelenu Glavić Perčin. Osim što s njom dijeli i ime, majka i kćer nevjerojatno su slične, a sad nam je jasno od koga je Jelena naslijedila ljepotu i stil.

Nemoguće je bilo ne primijetiti da majka Jelena ima i odličan stil odijevanja. U crnoj dolčeviti i elegantnim sivim hlačama djelovala je vrlo ženstveno, no umjesto štikli odabrala je popularne tenisice koje su cijelom looku dale dozu razigranosti i mladenačkog duha. Od modnih detalja nosila je dioptrijske naočale naglašenih crnih okvira, lančić, sat i nekoliko narukvica.

image

Jelena Perčin i majka Jelena Glavić Peričin

KOVAZGCOM

Ni njezina kćer nije razočarala outfitom. Odabrala je crno od glave do pete s kojim se rijetko griješi, a da ne bude sve u jednom tonu, isfurala je cipele s otvorenim prstima u boji kože i ljubičastu torbicu.

Estera dermatološka poliklinika otvorila je svoja vrata krajem godine i u svega nekoliko mjeseci rada postala je nezaobilazno mjesto u gradu za sve one kojima je zdravlje kože važno. Pruža profesionalne usluge s tretmanom kao u hotelu s pet zvjezdica poput analize, kontrole madeža, liječenja raznih bolesti kože, preko estetskih korekcija koje uključuju neinvazivne zahvate zatezanja, pomlađivanja i osvježavanja tonusa kože.

Osim majke i kćeri Jelene, otvorenju su prisustvovale brojne poznate osobe hrvatskog javnog života poput tv urednice i novinarke Lane Pavić, manekenke Ive Šarić, dizajnera nakita Nenada Sovilja, stilistice Teute Mesaroš, dizajnerice Leonarde Boban i brojnih drugih.

Više pogledajte u fotogaleriji poznatih osoba s događaja.

Linker
05. travanj 2024 16:29