Svi su uzbuđeni

Prvo vjenčanje u Bijeloj kući od 1971.: Očekivano, sve će platiti američki predsjednik

Kćer kontroverznog sina Joea Bidena sprema se za najvažniji dan u svom životu zbog čega joj je djed dao dopuštenje da ga proslavi na mjestu na koje malo njih ima pravo...

U Bijeloj kući do sada su se održala dva vjenčanja: 2. lipnja 1886. predsjednik Grover Cleveland i Frances Clara Folsom izmijenili su vjenčane zavjete. Drugo je vjenčanje bilo isto u lipnju, ali 1971. godine: Tricija Nixon, kćer predsjednik Richarda Nixona, udala se za Edwarda Coxa. Vjenčanje se održalo u vrtu, a prisustvovalo je 400 uzvanika. Banket je služio u istočnom krilu kultne predsjedničke palače, piše Slobodna.

Sada, više od 50 godina poslije, stiže vijest da se planira i treće vjenčanje. Naomi Biden, kći kontroverznog Roberta Huntera Bidena i unuka sadašnjeg predsjednika Joea Bidena, na svojim društvenim mrežama je napisala: "Peter i ja smo vječno zahvalni 'Nani' i 'Popu' (kako od milja zove baku i djeda) što su nam dali priliku da se vjenčamo u Bijeloj kući. Jedva čekamo da naša predanost postane službena, kao i sve što slijedi". Datum vjenčanja je 19. studenog ove godine.

image

Naomi Biden i Peter Neal vjenčat će se u studenom

MANDEL NGAN/AFP/PROFIMEDIA

Inače, Naomi je svog dečka Petera Neala upoznala 2018. godine na Sveučilištu Columbia, gdje su oboje studirali.

Čitajte i: Životna priča omiljenog demokrata! Joe Biden u mladosti tragično izgubio suprugu i kćer, a kasnije i sina

Naomi je influencerica je koja okuplja tisuće pratitelja i održava dvostruki profil, kao politička aktivistica na Twitteru i kao javna osoba na Instagramu, gdje je otkrila svoj najosobniji dio: također onaj bake i djeda, poput smiješne fotografije sa svoje mature. Trenutno radi u njujorškoj odvjetničkoj tvrtki.

Čitajte i: Rastanak je bio neminovan: Joe Biden i supruga Jill shrvani zbog nemilog incidenta u Bijeloj kući

Bijela kuća je objavila da Bidenovi "rade na detaljima veze", kao i da će snositi sve troškove jer se radi o obiteljskom događaju, a ne službenom činu predsjedničkog programa.

Linker
16. travanj 2024 23:51