nakon infarktne utakmice

Pogledajte madridsku feštu Luke Modrića! Ovo slavlje će zvijezda Reala zauvijek pamtiti

Peti naslov osvajača Lige prvaka s Realom naš najbolji nogometaš nakon Pariza proslavio je i u Madridu sa suprugom Vanjom i djecom Ivanom, Emom i Sofijom.

Bilo je to još jedno slavlje u nizu, ali i fešta koju će naš najbolji nogometaš Luka Modrić (36) zauvijek pamtiti.

Do svog petog naslova osvajača lige prvaka Realova desetka stigla je na na nikad teži način, u još jednoj infarktnoj utakmici kakve su obilježile ovogodišnju sezonu madridskog kraljevskog kluba.

image

Deseci tisuća navijača dočekali su u Madridu svoje nogometne heroje i s njima proslavlili 14. naslov klupskog europskog nogometnog prvaka

ATILANO GARCIA/SOPA IMAGES/SHUTTERSTOCK

Zato je i proslava bila još slađa, a Modriću i ekipi su se na ulicama i trgovima španjolskog glavnog grada pridružili deseci tisuća navijača.

image

Isabel Diaz Ayuso, Florentino Perez, Luka Modrić, Nacho Fernandez, Karim Benzema i Marcelo Vieira Da Silva donijeli su trofeje pred Gradsku vijećnicu u Madridu

FOTOGRAFIJE: OSCAR J BARROSO/SHUTTERSTOCK OSCAR J BARROSO/SHUTTERSTOCK

"Nevjerojatno je što smo sve postigli ove godine, jako smo zadovoljni", izjavio je 36-godišnji hrvatski reprezentativac, jedan od najiskusnijih igrača u ekipi, koja je osim Lige prvaka ove sezone osvojila i naslov prvaka Španjolske, te Superkup.

image

Marcelo Vieira, Luka Modrić i Thibaut Courtois predvodili su feštu

ATILANO GARCIA/SOPA IMAGES/SHUTTERSTOCK

"Želim zahvaliti publici na podršci tijekom čitave godine, bili su uz nas u teškim i najtežim trenucima, kad nam je trebala njihova podrška s tribina da preokrenemo negativan rezultat", rekao je Modrić u razgovoru za klupsku televiziju.

Čitajte i: OTVORENJE SEA STARA DUGO ĆE SE PAMTITI: KALUSH ORCHESTRA I SENIDAH ODUŠEVILI, KAO I KONSTRAKTA KOJA JE ‘ZAREPALA‘ S VOJKOM V

"I ništa, to je to, do iduće sezone", tim je riječima Modrić najavio potpisivanje novog ugovora s madridskim klubom.

image

Luka Modrić i Nacho Fernandez na svečanom prijemu u Madridu

IRINA R HIPOLITO/SHUTTERSTOCK

Modrić je u španjolsku La Ligu stigao 2012. godine, te s Real Madridom osvojio 20 trofeja, od čega pet naslova Lige prvaka.

A sve uspjehe je proslavio sa svojim najbližima - suprugom Vanjom Modrić, sinom Ivanom, te kćerima Emom i Sofijom.

image

Pobjedu je proslavio s hrvatskom trobojnicom

JAVIER GARCIA/SHUTTERSTOCK
Linker
02. travanj 2024 05:41