NA DODJELI PORINA

Pjevačica Jelena Rozga i glumica Rooney Mara u istoj haljini popularnog high street brenda

Pjevačica Jelena Rozga zablistala je na 24. dodjeli nagrada Porin u kreaciji iz nove kolekcije švedskog brenda H&M.

Završna svečanost Glazbene nagrade Porin održala se u splitskoj Spaladium Areni 17. ožujka kada su u izravnom televizijskom prijenosu dodijeljene statue u 12 kategorija. Album "Familija" Olivera Dragojevića i Gibbonija dobitnik je tri Porina u velikom finalu, odnosno šest sveukupno s onima dodijeljenima prije velike završnice. Prema broju dobivenih nagrada iza njih slijedi glazbenik Matija Dedić s tri kipića, dok su autor Nenad Borgudan i grupa Detour dobitnici Porina za Pjesmu godine za "Zaljubila sam se" te za Najbolju izvedbu grupe s vokalom.Za žensku vokalnu izvedbu nagrađena je Josipa Lisac, novi izvođač godine je Antonela Doko, Najbolji album zabavne glazbe ima Tereza Kesovija, dok je Let 3 dobio Porin za Najbolji album rock glazbe.

Porin.org

U spektakularnoj atmosferi 24. dodjele Porina uživali su brojni glazbenici, a crvenim tepihom prošetali su Ivan Dečak sa suprugom Ninom, Aljoša Šerić i Antonija Matković Šerić iz popularne grupe Pavel, pjevačica Nina Badrić koja je nedavno objavila spot za singl "Vrati me" te Jelena Rozga u haljini koju je na Vanity Fair partyju nakon dodjele Oscara nosila glumica Rooney Mara.

Radi se o komadu iz nove Conscious Exclusive kolekcije švedskog brenda H&M u puderasto ružičastoj boji koja je sašivena od recikliranog poliestera izrađenog od plastičnog obalnog otpada.

Ante Čizmić / Hanza Media

Linker
18. travanj 2024 11:17