peristil sentimenti

Nina Badrić u izvrsnom kožnom izdanju predstavila novi album prožet emocijama

Na albumu se nalazi 12 bezvremenskih pjesama čijom izvedbom je Nina uspjela dobiti autentični mediteranski štimung te vratiti publiku u zlatne festivalske godine.

Nina Badrić prošle je godine oduševila publiku na splitskom Peristilu kada je izvela najljepše pjesme Splitskog festivala. Bila je to zaista večer za pamćenje, prožeta emocijama pa je nedostajalo samo jedno - pretočiti je u live album Peristil Sentimenti.

Album u u izdanju diskografske kuće Aquarius records Nina je predstavila u petak 10. lipnja u Zagrebu s velikim osmijehom na licu i u upečatljivom kožnom izdanju.

image

Nina Badrić predstavila je novi album Peristil Sentimenti.

DAVOR PONGRACIC/CROPIX

U fokusu stajlinga bila je kožna haljina s naborima, a spojila ju je s mrežastim čarapama i cipelama posutima blještavim kamenčićima.

image

Nina Badrić zablistala je u kožnoj haljini i blještećim salonkama.

DAVOR PONGRACIC/CROPIX

"Izuzetna je čast za svakog glazbenika imati ovakvu privilegiju i zaroniti u neke od najljepših bezvremenskih pjesama hrvatske glazbe. Poziv Tomislava Mrduljaša da napravim koncert na jedinstvenom Peristilu, te otpjevam neke od najljepših pjesama Splitskog festivala ikada objeručke sam prihvatila s velikom zahvalnošću. To je zaista čast i velika privilegija koju sam dobila. Hvala Bogu da je koncert snimljen jer ne bih mogla prežaliti da nije. Meni izuzetno bliska i srcu draga glazba nalazi se na “Sentimentima”. To su pjesme koje su obilježile i moj život i emotivno sam jako vezana za njih", rekla je Nina na promociji albuma.

Kako nam je Nina otkrila za Gloria.hr, najdraža pjesma s koncerta na Peristilu, a ujedno i s albuma, joj je ‘Skalinada‘ pokojnog splitskog slavuja Olivera Dragojevića koja joj uvijek izaziva duboke emocije.

image

Nina Badrić na promociji albuma Peristil Sentimenti.

DAVOR PONGRACIC/CROPIX

Osim toga, otkrila nam je najdraži ritual prije i nakon koncerta. "Mir. Moram biti sama, razbistriti i smiriti um", rekla je Nina koja će 50. rođendan 4. srpnja proslaviti velikim partyjem.

"Bit će to velika fešta, očekujem jako puno ljudi pa će biti prije kao svadba nego rođendan!", otkrila nam je.

image

Nina Badrić

DAVOR PONGRACIC/CROPIX

Za aranžmane pjesama je bio zadužen Filip Gjud, a produkciju je zaokružio Goran Kovačić. Na albumu se nalaze i tri dueta - s Matijom Cvekom, Albinom i Lorenom Bućan.

Album Peristil Sentimenti dostupan je na svim streaming servisima.

Linker
07. travanj 2024 13:47