Model i podrška

Nakon što mu je pozirala, Severina u elegantnom izdanju podržala velikog umjetnika

Na promociji knjige Slikarstvo i mržnja Dimitrija Popovića, uz vodeća imena domaće intelektualne elite, bila je i jedna od naših najpoznatijih glazbenica.

Jedan od najcjenjenijih umjetnika s naše scene, kipar, slikar i grafičar Dimitrije Popović u Zagrebu je predstavio svoju knjigu Slikarstvo i mržnja. Riječ je o djelu u kojem autor preispituje koncept mržnje u slikarstvu od renesanse do današnjega doba.

Popovićevu su promociju podržala brojna imena domaće intelektualne scene, a među njima je bio i akademik Krešimir Nemec, ali i poznata glazbenica Severina. Naime, glazbenica i umjetnik dugogodišnji su prijatelji, a jednom prilikom mu je pozirala kao Saloma, jedan od biblijskih likova koji je nadahnuo brojne svjetske umjetnike.

image

Glazbenica se pojavila u elegantnom odijelu sa zlatnim detaljima.

GORAN MEHKEK/CROPIX

Iako je Popović jednom prilikom izjavio kako ne uspijeva prodati dotičnu sliku, čini se kako Severinu to ne dira.

Naime, već je poznato da ona izrazito drži do kulturnih događanja, a sada je prisutnošću na izložbi podržala jednog od najvećih domaćih umjetnika. Glazbenica se pojavila u elegantnom odijelu sa zlatnim detaljima, a imala je priliku sjediti u prvom redu s menadžerom Tomicom Petrovićem te tako plijeniti pažnju.

image

Glazbenica i umjetnik dugogodišnji su prijatelji.

GORAN MEHKEK/CROPIX

Čitajte i: Izaziva pažnju i miljama daleko... Severina uživa u tropima, a svi pitaju odakle joj haljina

Iako je pokazala raskošan dekolte, u prvome je planu bio njezin elegantni outfit, a bijelu je kombinaciju podigla zlatnim sandalama, torbicom i nakitom. Popović je bio izrazito počašćen zbog njezina dolaska, a prijatelji su ponosno pozirali zajedno.

Linker
19. travanj 2024 17:40