USKORO NA NOVOJ TV

Na podiju hit showa Nove TV zasjat će još jedan zvjezdani par: Maja Šuput i Igor Mešin

Pjevačica i glumac vodit će nas kroz trinaest emisija uživo i sve plesne izazove parova velikog spektakla ‘Ples sa zvijezdama‘.

Još nam je nepoznato tko će sve činiti plesne parove hit showa Nove TV, no u 'Ples sa zvijezdama' svakako stiže još jedan novi par, i to voditeljski. Igor Mešin i Maja Šuput stat će po prvi put bok uz bok, te nas voditi kroz trinaest emisija uživo i sve plesne izazove trinaest parova velikog spektakla ''Ples sa zvijezdama''. Baš kao i zvijezde i plesači, i voditelji se naveliko pripremaju i vesele svim izazovima i novostima koje donosi nova sezona popularnog showa.

''Veselim se 'Plesu sa zvijezdama', emisije uživo nisu mi strane i radujem se novom projektu. S Majom sam već dosta radio, ali nikada u istim ulogama, tako da me veseli da smo sada na istoj strani'', izjavio je glumac i voditelj Igor Mešin.

Čitajte i: Trinaest parova u iščekivanju ‘Plesa sa zvijezdama‘: Otkrivamo sva imena zvjezdane postave!

Maja Šuput ima iskustvo i kao natjecateljica ovog formata, no sada ćemo pjevačicu i voditeljicu koja je debitirala u showu 'Tvoje lice zvuči poznato' vidjeti i u ulozi voditeljice 'Plesa sa zvijezdama'. ''Prvi put ću voditi emisiju u udarnom terminu uživo, uzbuđenje je veliko i veselim se novoj ulozi. Vjerujem da ćemo Igor i ja super funkcionirati i podržavati se međusobno'', izjavila je Maja Šuput.

image

Maja Šuput i Igor Mešin

PRESS

Čitajte i: Sa svadbe u TV show: Cure imena sudionika ‘Plesa sa zvijezdama‘, svoj adut imaju i Huljići!

S velikim uzbuđenjem start showa iščekuju osim gledatelja i voditelja i trinaest parova koji će morati savladati sve plesne izazove i izboriti se za naklonost kod žirija i publike jer na pobjedničkom mjestu ima mjesta samo za jedan plesni par.

Podsjetimo, na plesnom podiju naći će se Bojana Gregorić, Lucija Lugomer, Jelena Perić, Vlatka Pokos, Albina Grčić, Domenica Žuvela, Ivana Čuljak, Asim Ugljen, Pedro Soltz, Filip Vidović, Sandi Pego, Marko Petrić i Matija Lovrec. Njima će uz bok se naći profesionalni plesači: Paula Jeričević, Valentina Walme, Helena Janjušević, Mateo Cvenić, Marko Šapina, Marko Mrkić, Mario Ožbolt, Gordan Vogleš, Gabriela Pilić, Helena Bradvica, Nika Jelić, Ivan Jarnec i Alan Walme.

''Ples sa zvijezdama'' počinje uskoro na Novoj TV – ne propustite!

Linker
08. travanj 2024 12:06