Sportsko modni spektakl

Mirta Šurjak, Blanka Vlašić i Ana Rucner pokazale zanimljive kreacije na splitskoj večeri sporta

U Splitu je u subotu navečer održan ždrijeb za Europsko prvenstvo u vaterpolu čiji će domaćin biti ovoga ljeta. Svečano događanje vodila je Mirta, a posebne gošće bile su Blanka i Ana koja je izvela nekoliko skladbi.

Kako je već najavljeno grad podno Marjana ovoga će ljeta ugostiti najveće vaterpolo reprezentacije, a sada se i zna koje će se ekipe međusobno susreti u bazenu i odmjeriti snage. Naime, sinoć je na Peristilu održana svečanost izvlačenja skupina za 35. Europsko prvenstvo koje u Splitu počinje 27. kolovoza, a traje do 10. rujna.

Večer sporta očekivano su uljepšale dame, a najveće zvijezde bile su Mirta Šurjak, Blanka Vlašić i Ana Rucner.

image

Ana Rucner

PRESS
image

Mirta Šurjak

PRESS

Poznata sportska novinarka vodila je službeni program, a kao i violončelistica Ana Rucner, koja je bila glazbena gošća, odabrala je monokromatsku kreaciju. Za razliku od Mirte i Ane, Blanka Vlašić pažnju je privlačila u trendovskom odijelu u zelenoj boji. Bivša atletičarka sudjelovala je u izvlačenju skupina, a je li našim vaterpolistima, koji će prvo igrati s Grčkom, Francuskom i Maltom donijela sreću, znat će se u rujnu.

Čitajte i: BLANKA VLAŠIĆ PRISJETILA SE DANA KADA JOJ SE NAKLONIO CIJELI SVIJET, PA I KNEZ ALBERT: ‘OD OVOG SE JOŠ UVIJEK NAJEŽIM‘

image

Dizajnerica cipela Sandra Ledenko i Marija Pirić iz Arilea koja je kreirala obje haljine.

PRESS
image

Dizajnerica Anamarija Asanović s bratom Antoniom.

PRESS

Među damama koje su jučer zasjenile sportske legende bile su i splitske modne kreatorice: Sandra Ledenko, Marija Pirić i Anamarija Asanović.

Linker
18. travanj 2024 16:02