FILMSKO SLAVLJE

Milla Jovovich blistala u društvu kćeri Ever Gabo, koja se već pojavila na naslovnici dječjeg Voguea

Vodimo vas iza kulisa najvećeg gala partyja na ovogodišnjem filmskom festivalu u Cannesu: amfAR Gala i najveće zvijezde trijumfalno su se vratili u luksuzni hotel Du Cap-Eden-Roc u Antibesu.

"Sa zadovoljstvom vas pozivamo da nam se pridružite na trijumfalnom povratku godišnje gala svečanosti amfAR u Cannesu koja će se održati u hotelu Du Cap-Eden-Roc u Antibesu i podržite naša nastojanja da i dalje prikupljamo sredstva i donacije za istraživanje lijeka protiv AIDS-a. Dosad smo s tim ciljem prikupili više od 245 milijuna dolara", tako je glasila pozivnica na najveći gala party ovogodišnjeg, jubilarnog Filmskog festivala u Cannesu koji je održan jučer.

image

Milla Jovovich s kćerkom Ever Gabo Anderson

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Po prvi put su kao sredstvo plaćanja za donacije i aukciju bile prihvaćene i kriptovalute, uzvanike su zabavljali Christina Aguilera, Ricky Martin i Charli XCX, specijalno priznanje dodijeljeno je holivudskom velikanu Robertu De Niru, održana je modna revija brenda CR koji potpisuje Carine Roitfeld, a sve je započelo cocktail partijem kasno poslijepodne, nastavljeno svečanom večerom, aukcijom, modnom revijom i showom navečer, a oni najželjniji zabave mogli su se nastaviti zabavljati na after partyju koji je započeo u jedan sat ujutro.

image

Milla Jovovich u haljini Lever Couture

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Hotel du Cap-Eden-Roc jedno je od najluksuznijih zdanja na Azurnoj obali, a od šezdesetih godina prošlog stoljeća njime upravlja obitelj Oetker, u čijem je vlasništvu i istoimeni prehrambeni gigant. Središnja hotelska zgrada zapravo je bivši dvorac Napoleona III., a u njoj se nalazi 117 luksuznih apartmana, tri restorana i šest barova.

image

Cara Delevingne

ALBERTO TERENGHI/IPA-AGENCY NE/SHUTTERSTOCK

Svake godine ondje se na svečanosti amfAR Gala okuplja osamsto uzvanika, a ove godine najviše pozornosti privukla je holivudska zvijezda Milla Jovovich koja je u Antibes stigla u pratnji supruga, filmskog redatelja Paula W. S. Andersona i 14-godišnje kćeri Ever Gabo Anderson.

image

Glumica Nina Dobrev

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Premda su je roditelji nastojali odvratiti od ranog ulaska u svijet show biznisa, u tome nisu uspjeli, pa američka tinejdžerica iza sebe već ima naslovnicu časopisa Vogue Bambini, brojne modne nastupe i četiri filmske uloge. Zato je dolazak na amfAR Galu Ever Gabo Anderson iskoristila za stvaranje novih kontakata i poznanstava koja su svakome, pa i njoj neophodnia u putu do vrha i uspjeha.

image

Pjevačica Christina Aguilera

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK
image

Milla Jovovich i Ever Gabo Anderson

MATT BARON/SHUTTERSTOCK
Linker
17. travanj 2024 15:44