modna pobjeda

Kolinda iznenadila stajlingom na svečanom događanju: Pravi hit su cipele o kojima će se još dugo pričati!

Bivša predsjednica malo se odmaknula od strogih kostima pa je sve češće možemo vidjeti u opuštenijim, ali ne manje elegantnim izdanjima.

U kazalištu Komedija jučer se održala promocija knjige ‘Zeko - biografija Velimira Zajeca‘ kojoj su prisustvovala brojna poznata lica pa i bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

O njezinim stajlinzima uvijek se naveliko pričalo, a na promociju je došla u elegantnom modnom izdanju koje nije moglo ostati nezapaženo. Iako smo je tijekom mandata najčešće mogli vidjeti u poslovnim kostimima, sada nosi opuštenije komade, ali ne manje profinjene.

Midi haljina od pliša s lađa izrezom i tri-četvrt rukavima istaknula je njezinu figuru na kojoj je godinama vrijedno radila te s kojom ne prestaje iznenađivati.

image

Kolinda Grabar-Kitarović

DAVOR PONGRACIC/CROPIX

Čitajte i: Nova fotografija bivše predsjednice izazvala salvu pohvala na račun izgleda

No, detalj koji je svima zapeo za oko i bio je prilično neočekivan su cipele sa zmijskim uzorkom u kojima Kolindu nismo baš mogli vidjeti jer je obično nosila neke jednobojne ili s minimalnim ukrasima. One su se odlično uklopile u cijeli stajling, a političarka ga je dodatno začinila nizom bisernih ogrlica i bisernim naušnicama.

Osim Kolinde, na promociji knjige Velimira Zajca bili su i autor knjige Sanjin Španović, Miroslav Ćiro Blažević, Anton Samovojska, gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević, aktualni predsjednik RH Zoran Milanović, nogometaši Mislav Oršić, Bruno Petković, Arijan Ademi, Luka Ivanušec, Dominik Livaković i voditeljica Mila Horvat.

image

Tomislav Tomašević

DAVOR PONGRACIC/CROPIX
image

Sanjin Španović, Zoran Milanović, Velimir Zajec.

DAVOR PONGRACIC/CROPIX
image

Mislav Oršić, Bruno Petković, Arijan Ademi, Luka Ivanušec, Dominik Livaković.

DAVOR PONGRACIC/CROPIX
image

Miroslav Rede i Mila Horvat.

DAVOR PONGRACIC/CROPIX
Linker
24. travanj 2024 20:03