LJUBAVNE JADI

Kad ništa drugo ne pomaže, Kanye West smislio prepreden plan: ‘Bog će me opet ujediniti s Kim‘

Slavni glazbenik, koji je nedavno skratio ime u Ye, ne želi mirno gledati kako njegova bivša supruga Kim Kardashian nježno razmjenjuje ljubavne ugrize s komičarem Peteom Davidsonom, već se uzda u božju providnost koja će ga opet spojiti s majkom njegove djece.

U životu Kanyeja Omarija Westa samo mijena vječna jest. Kao što je svoje rodno ime prvo skratio u Kanye West te se kao takav proslavio u glazbenom svijetu, a nedavno još i dodatno skratio u Ye, tako i u ljubavnom životu često mijenja mišljenje koga doista želi.

U jednom od svojih najvećih hitova 'Runaway', Ye je otvoreno priznao da čak i kada uz sebe ima idealnu ženu ne može odoljeti zovu jeftinih žena, ili kako bi ih on nazvao 'hood rats'. Bilo je to u doba dok je hodao Bilo je to nakon što je otkazao 18-mjesečne zaruke s modnom dizajnericom Alexis Phifer, a prohodao s modelom Amber Rose, no nakon što je 2012. započeo vezu s dugogodišnjom prijateljicom, zvijezdom zbiljokaza Kim Kardashian, činilo se da se promijenio.

image

Kim Kardashian i Kanye West u danima ljubavi

IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Kim Kardashian šokirala novim ljubavnikom: Mogu li bogatašica i mlađahni komičar uspjeti?

Unatoč svim zlogukim predviđanjima da njihova ljubav neće trajati dulje od dvije epizode TV showa 'Kardashians', par je postao jedan od najstabilnijih u svijetu šoubiznisa. Zaručili su se u listopadu 2013., godinu dana kasnije i vjenčali, a brak su oplemenili s četvero djece: North "Nori" West (rođena 2013.), Saintom Westom (rođenim 2015.) te Chicago West (rođena 2018. uz pomoć surogat majke) i Psalmom Westom (rođenim 2019. uz pomoć surogat majke).

Granica između genijalnosti i ludosti je jako tanka, što je Kanye West više puta dokazao. Uz sva glazbena remek djela, u životu je napravio i niz ludosti, a kada su se ona počela redati, Kim je, najvjerojatnije uz veliki savjet svoje svekontrolirajuće majke, odlučila otići. Nevolje u raju započele su još prije rođenja njihovog najmlađeg djeteta, no intenzivirali su se prošle godine, a ovoga travnja konačno su se razveli.

image

Nakon razvoda Kanye West, za prijatelje Ye, dosta vremena provodi u teretani

LP/COLEMAN-RAYNER/PROFIMEDIA

Čitajte i: Kanye West ne prestaje šokirati: Njegova nova pjesma otkriva tužnu istinu o braku s Kim Kardashian

Činilo se da samački život itekako odgovara glazbeniku, koji se upustio u niz ludosti od kojih je najveća album 'Donda', no izgleda da i dalje pati za starom ljubavi.

- Bog želi da vidite da se sve može iskupiti. U svim ovim vezama, radili smo pogreške. Ja sam radio pogreške. Javno sam činio stvari koje nisu prikladne za supruga, ali danas sam ovdje kako bih promijenio tu priču – započeo je Ye svoj govor dok se obraćao beskućnicima u Skid Rowu, najsiromašnijem dijelu Los Angelesa.

Ako je netko i sumnjao uskoro je potvrdio da se „priča koju želi promijeniti” odnosi na njegovu bivšu suprugu Kim Kardashian.

- Ako neprijatelji mogu razdvojiti Kimye (op. a. Zajednički naziv kojim su obožavatelji zvali Kim i Kanyea), milijuni drugih obitelji vidjet će da je OK ako se razdvoje... Ali kada Bog, koji je već pobijedio i dalje će pobjeđivati, opet spoji Kimye, milijuni obitelji će time biti nadahnuti i vidjet će da mogu nadvladati razdvojenost, traumu koju vrag koristi kako bi držao ljude u očaju dok drugi ljudi gaze beskućnike dok idu u Guccijevu trgovinu - pružio je Ye inspirirajuće riječi brojnim beskućnicima.

image

Kim Kardashian se jako dobro zabavlja s novim ljubavnikom Peteom Davidsonom

MEGA/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Čitajte i: Kim Kardashian zaradit će i na krahu četvrtog braka: Razvod vrijedan 2,2 milijarde dolara postaje TV show

Mnogi su zaključili da je glazbenikovu nostalgiju za propalim bračnim životom zapravo potaknula - ljubomora. Kim se nimalo ne ponaša kao ucviljena razvedenica koja pati za odbjeglim suprugom, već uživa u životu i - Peteu Davidsonu. Nakon brojnih ljepotica iz svijeta glazbe, mode i filma, američki komičar/žigolo zaveo je i Kim, pa se posljednjih tjedana sve češće pojavljuju zagrljeni u javnosti. Dovoljno da Yeova taština proradi.

- Moram biti uz svoju djecu najviše što mogu. Kada sam otišao iz kuće, kupio sam kuću pokraj. Činim sve kako bih bio blizu - kazao je Kanye te dodao: - Želim to izraziti na najprimjereniji način, ali moram se vratiti kući.

Linker
20. travanj 2024 13:45