ŽENSKO SLAVLJE

Gala zabava Bo Derek i Jane Seymour! Pogledajte kako su proslavile nagradu za životno djelo Julie Andrews

Legendarne glumice okupile su se na dodjeli najvažnije nagrade Američkog filmskog instituta u Los Anglesu.

Dodjela nagrade za životno djelo holivudskoj divi Julie Andrews (86) pretvorila se, kako se i očekivalo, u slavlje zlatnog doba Hollywuda i najvećih diva filmskog platna prošlog stoljeća.

image

Dobitnica nagrade za životno djelo Američkog filmskog instituta Julie Andrews

JOHN SALANGSANG/SHUTTERSTOCK

Gala svečanost održana je u dvorani Dolby Theatre u Los Angelesu, domaćica svečanosti bila je američka pjevačica, modna dizajnerica i glumica Gwen Stefani (52) koja zablisatala u raskošnoj bijelo-zelenoj večernjoj haljini, te se prepuna emocija prisjetila kako su filmovi Julie Andrews, a posebno mjuzikl ‘Moje pjesme, moji snovi‘ obilježili njezino odrastanje.

image

Julie Andrews, Debbie Turner, Angela Cartwright, Duane Chase, Kym Karath, Heather Menzies, Julie Andrews, Nicholas Hammond i Charmian Carr na snimanju filma ‘Moje pjesme, moji snovi‘

MOVIESTORE/SHUTTERSTOCK

Kolegici su čestitali i glumci Duane Chase, Kym Karath, Angela Cartwright, Debbie Turner i Nicholas Hammond, koji su u holivudskom klasiku ‘Moje pjesme, moji snovi‘ glumili djecu Marije von Trapp, koja je Julie Andrews šezdesetih donijela nominaciju za Oscara.

image

Glumci Duane Chase, Kym Karath, Angela Cartwright, Debbie Turner i Nicholas Hammond, koji su filmu ‘Moje pjesme, moji snovi‘ igrali djecu Julie Andrews

JOHN SALANGSANG/SHUTTERSTOCK

Inače, riječ je o prvom filmu koji je u kinodistribuciji zaradio više od sto milijuna dolara, a njegova ukupna zarada iznosila je - izračun je u obzir uzeo i inflaciju u proteklih pola stoljeća - iznosila 2,3 milijarde dolara po čemu se smatra jednim od deset najvećih filmova svih vremena.

image

Gwen Stefani sa suprugom Blakeom Sheltonom

JOHN SALANGSANG/SHUTTERSTOCK

Julie Andrews nagradu za životno djelo je trebala primiti prije dvije godine, ali je svečanost odgođena zbog strogih epidemioloških mjera i pandemije koronavirusa.

image

Jane Seymour se proslavila kao žena vrač i ulogom dr. Quinn

JOHN SALANGSANG/SHUTTERSTOCK

Svečanost su uveličale i njezine kolegice Bo Derek (65), nezaboravni seks simbol holivudskih osamdesetih, te Jane Seymour (71) nezaboravna Dr. Quinn žena vrač.

image

Holivudska ikona Bo Derek bila je nezaboravni seks simbol osamdesetih

AFF-USA/SHUTTERSTOCK
image

Gwen Stefani bila je voditelja gala svečanosti

AFF-USA/SHUTTERSTOCK
image

Bo Derek sa suprugom Johnom Corbettom

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK
Linker
25. travanj 2024 04:27