Sarah Dombre
SVEČANA PREMIJERA

Francuski šik Ane Gruice

Svečanom premijerom filma "Lav" koja je održana u Gold Class kinu CineStar Arena Zagreb započela je Oscar groznica, a istinitu priču o izgubljenom i nađenom životu nisu propustili brojni poznati, među kojima i glumica Ana Gruica koja je privukla pozornost šik kombinacijom.

Osim Ane Gruice koja je na premijeru stigla sa suprugom Hrvojem Šalkovićem, svečanu premijeru nisu propustili ni Lejla i Tarik Filipović, Daniela Trbović, Loredana Bahorić, Sanja Vejnović i Nenad Korkut.

Oscar groznica započela je dirljivom istinitom pričom o 5-godišnjem dječaku Saroo koji se izgubi na vlaku i otputuje tisućama kilometara od Indije i svojeg doma i obitelji. On mora naučiti kako preživjeti sam u Kolkati prije nego ga usvoji par iz Australije. 25 godina kasnije, naoružan samo s nekoliko uspomena, nepokolebljivom odlučnošću i revolucionarnom tehnologijom poznatom kao Google Earth, kreće u potragu za svojom izgubljenom obitelji i konačno se vraća u svoj prvi dom. Ovo je film o obitelji, o dubokim vezama koje nikada ne mogu izblijediti, na kojima se temelje naši životi. U glavnim ulogama se pojavljuju Rooney Mara, oskarovka Nicole Kidman, Dev Patel i David Wenham. Pogledajte tko je sve uživao u dirljivom filmu "Lav"!

Linker
20. travanj 2024 06:53