12 SUPERFINALISTA

Finale ‘Supertalenta‘ prvi put ne ide uživo, a Nova TV snimila je čak tri različita scenarija proglašenja pobjednika

Oni će i u već snimljenom finalu nakon završetka svih 12 nastupa odabrati tri najbolja superfinalista te će se potom otvoriti telefonske linije za glasovanje pa će tako odlučujuću riječ na kraju ipak imati gledatelji.

Ove nedjelje na Novoj TV je velika završnica popularnog showa 'Supertalent' u kojem će se za pobjedu boriti dvanaest kandidata, a samo će jedan osvojiti pobjedničku titulu i kući otići s nagradom od 200.000 kuna.

Zbog pandemije koronavirusa, ovo je prvi put da se polufinalne i finalna emisija neće emitirati uživo iz zagrebačkog studija Jadran filma.

Prijašnjih godina isključivo je publika odlučivala o tome tko prolazi u finale, dok su to u polufinalnim emisijama birali članovi žirija (Maja Šuput Tatarinov, Janko Popović Volarić, Davor Bilman i Martina Tomčić).

Oni će i u već snimljenom finalu nakon završetka svih 12 nastupa odabrati tri najbolja superfinalista te će se potom otvoriti telefonske linije za glasovanje pa će tako odlučujuću riječ na kraju ipak imati gledatelji.

Nova TV je snimila tri različita scenarija proglašenja pobjednika (po jedan za svakog od odabranih superfinalista) u kojem voditelji govore tko je pobjednik osme sezone. Nakon što u nedjelju na Novoj TV u režiji zbroje glasove u eter će se pustiti pobjednička snimka onog kandidata za kojeg su gledatelji ispred malih ekrana najviše glasovali. To su nam i potvrdili u ovoj TV kući, prenosi Slobodna Dalmacija.

Čitajte i: Maja Šuput novom tetovažom rastopila srca obožavatelja: Za taj ju je pothvat inspirirao sinčić

- 'Supertalent', apsolutno najgledaniji zabavni televizijski format ove jeseni, i u svojoj osmoj sezoni emitiranja nastavlja pomicati granice, otkrivajući nevjerojatne talente i donoseći zabavu u domove gledatelja. U izazovnom razdoblju epidemije koronavirusa koja se odrazila na produkciju televizijskih showova, Novoj TV na prvom je mjestu zdravlje svih sudionika, stoga su promjene uvedene u način snimanja showa. S ciljem sprečavanja širenja zaraze na snimanju te zbog potencijalne reorganizacije finalista u slučaju zaraze ili samoizolacije, finale osme sezone 'Supertalenta' snimljeno je unaprijed (live-to-tape). Sukladno tome, mijenja se koncept finala u odnosu na prošle sezone, pa će u odabiru ovogodišnjeg pobjednika sudjelovati žiri i publika. U finalnoj emisiji 12 finalista izvest će svoje točke, a po završetku svih nastupa žiri će odabrati tri najbolja kandidata koji ulaze u natjecanje za pobjednika. Za odabir pobjednika osme sezone ključni će biti glasovi gledatelja koji će između tri odabrana superfinalista pozivom ili porukom moći glasovati za omiljenog kandidata. Budući da će gledatelji svojim glasovima u realnom vremenu odlučivati kome će od trojice superfinalista pripasti laskava titula 'Supertalenta' i nagrada od 200.000 kn, unaprijed su snimljena tri moguća proglašenja pobjednika, a na dan finala, 19. prosinca, emitirat će se proglašenje onog kandidata koji ostvari najveći broj glasova publike, rekli su nam na Novoj TV.

Čitajte i: Janko Popović Volarić lud za avanturama: Nakon puta u Beograd priznaje kako mu sve više godi samački život

Linker
16. travanj 2024 08:59