Saša Zinaja
Modni event

ELFS-i oduševili publiku revijom u Muzeju automobila Ferdinand Budicki

Zagrebački Muzej automobila Ferdinand Budicki sinoć je okupio brojne poklonike najzabavnijeg dvojca na hrvatskoj modnoj sceni - Aleksandra Šekuljice i Ivana Tandarića. Dizajneri su ponovno nadmašili sva očekivanja, a prvi put u samostalnoj produkciji priredili su spektakularni retro tulum na parkingu kako bi pokazali kolekciju za proljeće/ljeto 2017.

Predstavljena je raznovsna kolekcija od četrdesetak modela, a kada su pistom počele koračati manekenke stilizirane poput Melanije Trump postalo je jasno u kome su dizajneri pronašli inspiraciju za kolekciju pod imenom First lady. Nit vodilja kolekcije je stil prvih dama koje svojom pojavom objedinjuju decentnost, formalnost i otmjenost.

Saša Zinaja
Dvojac ELFS

Modnu priču ELFS-i su započeli ležernim modelima od šlinganog pamuka u bijeloj boji, namjenjenim za trenutke opuštanja na nekoj luksuznoj rivijeri. Preko romantičnih djevojačkih modela mini dužine, kolekcija se razvija do otmjenih haljina u puderastim i zlatnim tonovima. Haljine ženstvenih silueta midi dužine od brokata, trodimenzionalne čipke i tkanina protkanim metalnim nitima odaju dojam luksuza. U pojedinim modelima posebno je simpatična nova interpretacija klasike koja nas asocira na nezaboravnu Jackie Kennedy. Casual dio kolekcije, koji se sastoji i od muških modela, daje buntovničku dimenziju cijeloj priči jer se kroz njega provlače printani motivi tetovaža. Finale kolekcije obilježile su ženstvene haljine pritajenog seksipila kojima dominiraju dizajnerski printevi s motivima rascvjetanih ruža, hortenzija i hibiskusa, a posebno impozantno djeluju modeli dugih haljina od šifona.

Prvu veliku samostalnu reviju nisu propustila ni brojna poznata lica kao što su Jelena Rozga, Nikolina Pišek, Petra Kurtela, Luka Nižetić, Slavko Sobin, Ana Begić Tahiri, Ecija Ojdanić, Doris Pinčić Rogoznica, Mirjana Mikulec, Zoran Aragović te brojni drugi.

Saša Zinaja
Petra Kurtela

Saša Zinaja
Luka Nižetić

Saša Zinaja
Ecija Ojdanić

Saša Zinaja
Andrea Andrassy

Saša Zinaja
Zoran Aragović

Saša Zinaja
Mirjana Mikulec

Saša Zinaja
Antonija Stupar Jurkin

Saša Zinaja
Nikolina Ristović

Saša Zinaja
Ana Gruica

Saša Zinaja
Ana Begić Tahiri

Saša Zinaja
Borna Rajić

Saša Zinaja
Vjeko Franetović i Nikica Ivančević

Saša Zinaja
Renata Sopek

Saša Zinaja
Pamela Ramljak

Gordana Sermek
Jelena Rozga

Gordana Sermek
Doris Pinčić Rogoznica

Linker
20. travanj 2024 16:17