odlična aktivnost

Brojna poznata lica uživala su u novom trogirskom hitu koji spaja umjetnost i dobru kapljicu!

Da je lako sljubiti umjetnost i vino već je dobro poznata činjenica, no ovog se vikenda to pokazalo iznova potvrđenim u novom programu u srcu Trogira.

Ljubitelji umjetnosti i dobrih vina ovog su vikenda odabrali Trogir kao najpoželjniju destinaciju uživajući u novom programu pod nazivom "Kist & Pit".

Radionica u organizaciji Likovne Udruge Trogir i vodstvom Magdalene Kudelik i Dajane Dvornik ovog je vikenda oduševila posjetitelje koji su u Gradskoj loži mogli slikati motiv dobro poznate Kule Kamerlengo i uživati u vinima vinarije Škaulj.

Tako su se među poznatim licima našli gradonačelnik Trogira Ante Bilić, Gorana Milaković - finalistica ovogodišnjeg showa Masterchef, Vedrana Ilić - dobro poznato influencersko lice, Antonio Franić - organizator KulaKula festivala te Anamarija Asanović dizajnerica koja je za ovaj program i dizajnirala pregače u kojima su posjetitelji slikali.

image

Anamarija Asanović

PRESS

Dok su odrasli uživali u odličnim vinima, Anamarijina kćer - malena Zorka pokazala se kao najkreativnija u grupi i izazvala osmijehe na licima uzvanika.

Program će se održavati svakog vikenda u Trogiru na atraktivnim gradskim lokacijama Lože, parka Malarija i skrivenih gradskih trgova i uličica, a prijave su moguće putem maila udruge.

image

Ante Bilić, gradonačelnik Trogira

PRESS

U gradu vlada izniman interes za ovaj program a sve je to najava za bogatu kulturnu, glazbenu i gastro sezonu u kojoj Trogirane očekuje i Babarol street food festival kao i jubilarno peto izdanje KulaKula festivala.

Nema sumnje, Trogir ili kako ga zovu "grad sretnog trenutka" trenutno živi punim plućima te ga zaista vrijedi posjetiti.

image

Antonio Franić

PRESS
image

Radionica Kist&Pit

PRESS
image

Radionica Kist&Pit

PRESS
image

Gorana Milaković

PRESS
image

Vedrana Ilić

PRESS
Linker
19. travanj 2024 20:55