Ozdravite što prije!

Asim i Domenica u izolaciji? Jedva čekamo povratak zvijezda na plesni podij

Pandemija koronavirusa posustaje, ali očigledno nije prestala, pa su producenti popularnog televizijskog showa bili prisiljeni otkazati nedjeljnu emisiju.

Šokantnu vijest da ove nedjelje navečer nećemo uživati u omiljenom showu Ples sa zvijezdama, čije je snimanje otkazano zbog izvanrednih okolnosti, zamijenila je briga za zdravstveno zdravlje natjecatelja i članova produkcije.

"Zdravlje i sigurnost svih kandidata i članova produkcije su na prvom mjestu, te radi izvanrednih okolnosti ove nedjelje Nova TV neće biti u mogućnosti producirati show ‘‘Ples sa zvijezdama‘‘, tako je glasilo službeno priopćenje producenta popularne emisije.

Čitajte i: Dogodilo se ono čega su se bojali: Ove nedjelje nećemo gledati Ples sa zvijezdama

image

Domenica Žuvela

LUKA DUBROJA

Iz pouzdanih izvora doznajemo kako su se koronvirusom zarazili kandidati Asim Ugljen, poznati zagrebački glumac koji je svojim ulogama obilježio mnoge serijale na toj televiziji, a pozitivan nalaz stigao je, tvrdi nam isti izvor, i splitskoj pjevačici Domenici Žuveli, koja je nastupom sa svojim plesnim mentorom Alanom Walmeom prve nedjelje u ožujku otvorila novu sezonu trenutačno najgledanijeg televizijskog showa.

Doznajemo da tu nije kraj nevoljama organizatora, jer je na testu pala i članica produkcije, a kako je riječ o emisiji s mnogo bliskih kontakata, sa strepnjom se očekuju daljnji rezultati testiranja, koja se od prvog dana kontinuirano provode na probama i setu Plesa sa zvijezdama.

image

Asim Ugljen

LUKA DUBROJA

"Nismo u mogućnosti otkrivati pojedinačne slučajeve, no trenutno možemo potvrditi da nitko nije razvio teži oblik bolesti uzrokovanim koronavirusom", pojasnili su nam s Nove TV trenutačnu situaciju, što znači da se svi oboljeli usprkos simptomima dobro nose sa zarazom.

I svi, sigurni smo, željno iščekuju nastavak projekta kojeg radi trenutačnih okolnosti i propisanih izolacija nije moguće producirati uživo ove nedjelje.

Umjesto popularnog showa 27. ožujka Nova TV će emitirati obiteljski film Kralj lavova, a potom film Zvijezda je rođena dok se iduća emisija showa planira za prvu nedjelju u travnju.

Čitajte i: Maja Šuput o otkazivanju showa: ‘S razlogom se meni digla kosa na glavi‘

image

Ples sa zvijezdama odgođen je na tjedan dana

LUKA DUBROJA

Iz izvora bliskih produkciji doznajemo da se od prvih proba provode svakodnevna testiranja svih neposredno uključenih u projekt, te da ništa nije bilo "prepušteno slučaju". Pogotovo jer su producenti bili svjesni rizika u koji se upuštaju u uvjetima još uvijek tinjajuće pandemije. Na žalost, korona je pronašla način da se "ušulja" na set Plesa sa zvijezdama, čije nove nastavke hrvatska publika, ali i gledatelji u cijeloj regiji, s nestrpljenjem iščekuju.

Linker
18. travanj 2024 11:59