Umjetnički, ali i modni pogodak!

Arija Rizvić zasjenila čak i Severinu: Zvijezde se okupile na predstavi poznate redateljice

U kazalištu Vidra održana je izvedba predstave Da sam ptica, koju je pogledala i omiljena pjevačica poznate riječke redateljice.

U kazalištu Vidra ponovno je odigrana predstava redateljice Arije Rizvić u kojoj igraju Tarik Filipović i Daria Lorenci Flatz, a pogledali su je brojni poznati, među kojima su bile Tena Štivičić, Jelena Veljača i Severina, čija je Arija velika obožavateljica.

Predstava Da sam ptica je posebno oduševila Severinu, koja se nakon izvedbe družila s redateljicom, čiji rad već neko vrijeme prati.

Iako se pjevačica pojavila u elegantnom izdanju, redateljica ju je ipak nadmašila chic kombinacijom koju nisu propustili komentirati i njezini brojni pratitelji na društvenim mrežama.

image

U kazalištu Vidra ponovno je odigrana predstava redateljice Arije Rizvić u kojoj igraju Tarik Filipović i Daria Lorenci Flatz, a pogledali su je brojni poznati.

PRIVATNI ALBUM

Naime, atraktivna je Arija odjenula traperice visokog struka sa svijetlim prošivom i zanimljivim remenom, zanimljivim crnim topom s prorezom i zlatnim detaljem na dekolteu. Kombinaciju je upotpunila traper jaknom s bijelim detaljima i jednostavnim srebrnim naušnicama.

image

Iako se pjevačica pojavila u elegantnom izdanju, redateljica ju je ipak nadmašila chic kombinacijom.

PRIVATNI ALBUM

Čitajte i: Zbog nje je ostavio sve da bi joj pružio podršku: Velika noć za redateljicu Ariju Rizvić

Iako smo je i ranije imali prilike viđati u zanimljivim modnim kombinacijama, Arija je ovoga puta postigla pravi modni pogodak, ali i onaj režijski, bar ako je suditi prema reakcijama publike.

image

Predstava je posebno oduševila Severinu, koja se nakon izvedbe družila s redateljicom i glumicom.

PRIVATNI ALBUM

Predstava Da sam ptica je autorski projekt koji progovara o izbjeglištvu, a inspiriran je stvarnim pričama glumaca i redateljice. U središtu ove priče je mladi bračni par koji sa svojom kćerkom krajem devedesetih godina bježi iz okupiranog Sarajeva. Sa samo dvije torbe u ruci stižu u Beč u kojem iz ratnih ruševina moraju osmisliti i iznova izgraditi život te pronaći sreću. Njihova sudbina je tek jedna od mnogih sličnih s naših prostora, u kojem su izbjeglištvo ili (već godinama aktualna) ekonomski motivirana emigracija na ovaj ili onaj način obilježili gotovo svaku obitelj.

Linker
19. travanj 2024 10:12