Profimedia
OSCAR 2017.

A ovo su najzgodniji muškarci koji su prošetali crvenim tepihom...

Kako se ne bi sve svelo na večernje toalete, elegantne frizure i dobar make-up, odabrali smo najzgodnije muškarce s crvenog tepiha čiji nas je odabir smokinga podsjetio koliko volimo vrhunsko muško odijelo!

Dev Petel

Britanac indijskog podrijetla kojeg se sjećamo iz filma "Milijunaš s ulice", ove je godine bio nominiran za svog prvog Oscara i to za najbolju sporednu ulogu u filmu "Lav". O njemu ćete još puno čuti jer je trenutno na radaru kao najzanimljiviji mladi glumac, iako mu je izmaknula nagrada.

Profimedia

Ryan Gosling

Plavooki šarmer već je godinama na listi najzgodnijih holivudskih glumaca, a svakom novom ulogom potvrđuje i svoju profesionalnu kvalitetu. Ove je godine bio nominiran za glavnu mušku ulogu u mjuziklu "La La Land" koju nije osvojio, ali i dalje ostaje jedan od najzgodnijih muškaraca s crvenog tepiha.

Profimedia
Ryan Gosling

Jamie Dornan

Zvijezda filma "Pedeset nijansi mračniji" nije bio u utrci za Oscara, ali je zajedno s kolegicom Dakotom Johnson bio jedan od prezentera. Uz suprugu Ameliju Warner blistao je crvenom tepihu.

Profimedia
Jamie Dornan

Justin Timberlake

Najbolji pjevač među glumcima, neodoljivi Justin Timberlake pratio je suprugu, glumicu Jessicu Biel na crvenom tepihu i bio je jedan od prezentera.

Profimedia
Justin Timberlake

Matt Damon

Nekoć najslađi holivudski dečko, danas 46-godišnji Matt Damon i dalje visoko kotira na listi poželjnih holivudskih glumaca. Tijekom Oscara pojavio se kao prezenter, a na crvenom tepihu je blistao uz dugogodišnju suprugu Lucianu Barroso.

Profimedia
Matt Damon

Andrew Garfiled

Glumac kojeg pamtimo po ulozi Supermana je narastao. Ove se godine nadao Oscaru za glavnu mušku ulogu u filmu "Greben spašenih" koji je režirao legendarni Mel Gibson, ali izmakao mu je. Nama je i dalje bio simpatičan na crvenom tepihu.

Profimedia
Andrew Garfield

Mahershala Ali

Osvojivši Oscara za najbolju sporednu ulogu u pobjedničkom filmu "Moonlight", Amerikanac Mahershala Ali je postao prvi glumac muslimanske vjeroispovijesti koji je osvojio ovu nagradu.

Profimedia
Mahershala Ali

Riz Ahmed

Britanski glumac i reper, poznat po svom pakistanskom naglasku, ostao je zapamćen po ulozi u nagrađivanom filmu "Četiri lava" nakon čega je uslijedio proboj na holivudskoj sceni. Na sinoćnjoj dodjeli bio je jedan od prezentera.

Profimedia
Riz Ahmed

Aldis Hodge

Markantni američki glumac, poznat po ulozi "Hidden Figures" koji dolazi i u hrvatska kina, izgledao je sjajno u muškom odijelu kuće Armani.

Profimedia
Aldis Hodge

Javier Bardem

Šarmantni Španjolac i suprug glumice Penelope Cruz, ove je godine na crveni tepih stigao opušten. Dobitnik Oscara za sporednu ulogu u nagrađivanom filmu braće Coen "Nema zemlje za starce" iz 2007., sinoć je bio jedan od prezentera.

Profimedia
Javier Bardem

Joe Machota

Kad se glumica Scarlett Johansson na crvenom tepihu pojavila ruku pod ruku sa zgodnim nepoznatim muškarcem, svi su se zapitali je li joj to novi odabranik, pogotovo zato što je ovo bilo prvo pojavljivanje u javnosti nakon objave da se rastaje od francuskog novinara Romaina Dauriaca. Markantni muškarac koji je poznatu glumicu pratio na Oscare bio je njezin agent Joe Machota.

Profimedia
Joe Machota i Scarlett Johansson

Viggo Mortensen

Dansko-američki glumac ove je godine bio nominiran za glavnu ulogu u filmu "Captain Fantastic". Pobjeda je izostala, ali i dalje ostaje visoko na ljestvici zgodnih holivudskih seniora.

Profimedia
Viggo Mortensen

Linker
18. travanj 2024 03:09